Menu


کارشناسی ارشد گیاهان دارویی

 

R

نام و نام خانوادگی دانشجو

عنوان پایان نامه

استاد راهنما

استاد مشاور اول

استاد مشاور دوم

داورداخلی

داورخارجی

1.       

عزت الله سلیمانی بابادی

تنوع فیتوشیمیایی گیاه مرزه بختیاری در منطقه زاگرس مرکزی

عبدالله قاسمی پیر بلوطی

حسن نورافکن

 

سلیمان جمشیدی

اسلام ذوالفقاری

2.       

مینا جوادی

تاثیر اسانس و عصاره گیاهان دارویی بر عمر گلجایی گل میخک رقم یلوکاندی و پینک کاستلارو

یوسف مجتهدی

حسن نورافکن

 

 

 

3.       

آزاده یاران

تاثیر اسانس آویشن،زیره سیاه،شوید و نعناع فلفلی با نانو ذرات نقره و مس بر عمر گلجایی دو رقم تجاری گل بریده میخک

مهدی اورعی

مهرداد جعفرپور

بهزاد ادریسی

حسن نورافکن

مهدیه حقیقت افشار

4.       

سهیل فرهادی

ارزیابی تنوع مورفولوژیکی،اکولوژیکی و فیتوشیمیایی بومادران هزار برگ در منطقه هیرکانی

مهرداد اکبرزاده

ناصر محبعلی پور

 

حسن نورافکن

حسن ذوالفقاری

5.       

مهرناز اسدی شیخی

رفع خواب بذر کرفس برگی با استفاده از جیبرلیک اسید،سرما دهی و خراش دهی در شرایط درون شیشه ای

یوسف مجتهدی

حسن نورافکن

 

 

 

6.       

سیده حدیث میر ربیع

مقایسه اثر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر عملکرد و بازده اسانس گیاه دارویی اسطو خودوس فرانسوی

بهلول عباس زاده

مهرداد اکبرزاده

 

حسن نورافکن

افسانه یوسف پور

7.       

مهری زرگانی

اثر آللوپاتیک اسفند و افسنطین بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ی چهارگونه علف هرز در شرایط آزمایشگاه و گلخانه

یوسف مجتهدی

حسن نورافکن

 

مهدی اورعی

اسلام ذوالفقاری

8.       

مهدی پوریا مهر

اثر روش های مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس مرزه بختیاری

مهدی اورعی

عبدالله قاسمی پیر بلوطی

 

مهرداد اکبرزاده

اسلام ذوالفقاری

9.       

نسیم خلجی

اثر اسید آسکوربیک در القا تحمل شوری کلرید سدیم در شمعدانی عطری

مهدی اورعی

عبدالحسین رضائی نژاد

 

حسن نورافکن

عزیزالله خیری

10.   

عقیل عابدی

اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیکی،مورفولوژیکیو فیتوشیمیایی گیاه دارویی نعناع فلفلی

یوسف مجتهدی

مهدی اورعی

 

حسن نورافکن

طاهر برزگر

11.   

مینا علیزاده

بررسی اثر بستر کشت و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر رشد و عملکرد گیاه دارویی آلوئه ورا در منطقه جیرفت

یوسف مجتهدی

حسن نورافکن

 

 

 

12.   

سعید زکی پور

ارزیابی تنوع مرفولوژیکی،اکولوژیکی و فیتوشیمیایی آویشن برگ باریک در مناطق مرکزی ایران

مهرداد اکبرزاده

مهدی اورعی

 

حسن نورافکن

اسلام ذوالفقاری

13.   

روح اله صابری

تاثیر سطوح مختلف آبیاری و محلول پاشی کودهای کامل بر کیفیت و کمیت اسانس شمعدانی عطری

مهرداد اکبرزاده

ناصر محبعلی پور

الناز نوروزی اقدم

 

 

14.   

حسین میکائیلی اردی

تغییرات کمی و کیفی اسانس کاج سیاه در سه استان اردبیل، گیلان و تهران

مهرداد اکبرزاده

حسن نورافکن

 

مهدی اورعی

اسلام ذوالفقاری

15.   

مریم نتایی

اثر بکتری های محرک رشد گیاه و سطوح مختلفNPK بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و محتوای اسانس ریحان سبز

مهدی اورعی

هادی اسدی رحمانی

 

مهرداد اکبرزاده

اسلام ذوالفقاری

16.   

سمیرا زرین کوب

اثر اسانس های طبیعی، نانو ذرات نقره و ترکیبات شیمیایی مختلف بر عمر گلجاییی و جمعیت باکتریایی گل بریدنی داودی رقم مهندسی زرد

مهدی اورعی

بهزاد ادریسی

 

حسن نورافکن

اسلام ذوالفقاری

17.   

نگین صفری

اثر تراکم کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد توده های مختلف شنبلیله در شرایط آب و هوایی کرمان

جلیل اجلی

رحیم علیمحمدی

 

 

 

18.   

ایرج جعفری

اثر شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه پنج گیاه داروییرازیانه، زیره، کنجد، گلرنگ و کاسنی)

رحیم علیمحمدی

مهدی اورعی

 

حسن نورافکن

اسلام ذوالفقاری

19.   

سید محمد رقیب

اثر مه پاش و مواد کاهش دهنده ی تبخیر و تعرق بر زنده مانی و مواد موثره برگ و میوه گیاه زیتون پس از جابجایی

یوسف مجتهدی

نعمت اله اعتمادی

 

مهدی اورعی

سعید ریزی دیزیچه

20.   

افسانه محبوبی سرند

اثر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیکی و ضد باکتریایی عصاره های گیاهان دارویی بادرشبو و پنیرک

یوسف مجتهدی

حسن نورافکن

 

مهدی اورعی

افسانه یوسف پور

21.   

محمد امین اوجی

اثر سالیسیلیک اسید در القای مقاومت نعناع فلفلی به تنش شوری در شرایط گلخانه ای

یوسف مجتهدی

حسن نورافکن

 

رحیم علیمحمدی

اسلام ذوالفقاری

22.   

مهدیه جعفری قوشچی

ارزیابی اثر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس گیاه دارویی مریو گلی

بهلول عباس زاده

مهدی اورعی

 

مهرداد اکبرزاده

محمد بابایی

23.   

اکرم خندانی

تاثیر تاریخ کاشت و کود جلبک دریایی بر عملکرد، اجزای عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی زنیان در منطقه بهبهان

مهرداد اکبرزاده

جلیل اجلی

 

مهدی اورعی

اسلام ذوالفقاری

24.   

رقیه کیافر

اثر برخی کودهای آلی بر اجزای عملکرد و خصوصیات کمی و کیفی اسانس گیاه به لیمو در منطقه ی گیلان

مهرداد اکبرزاده

علی محبوب خمامی

 

حسن نورافکن

اسلام ذوالفقاری

25.   

نعیمه مولایی

اثر سالیسیلیک اسید بر کشت درون شیشه ای گیاه دارویی علف چای در محیط های کشت مختلف

ناصر محبعلی پور

عباس دل آذر

 

حسن نورافکن

حمید حاتمی

26.   

سودا جداری

اثر سالیسیلیک اسید و آسکوربیک اسید بر القا مقاومت گل راعی به تنش شوری

یوسف مجتهدی

حسن نورافکن

 

مهدی اورعی

اسلام ذوالفقاری

27.   

رضا رضائی

اثر شیرابه، ژل و عصاره برگی آلوئه ورا بر چند باکتری بیماری زای گیاهی

سلیمان جمشیدی

ابوالقاسم قاسمی

 

 

 

28.   

ایمان باجلان

بررسی عملکرد کمیت و کیفیت متابولیت های ثانویه موردMytruscommunis L.) و بلوطQuercuspersica) در شرایط رویشگاهی لرستان،ایلام و کرمانشاه

مهرداد اکبرزاده

فرزاد ویسانلو

 

حسن نورافکن

اسلام ذوالفقاری

29.   

نعیمه محدث

ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی و هیپرسین علف چایHypericumperforatum L.) تحت تاثیر متیل جاسمونات در کشت درون شیشه ای

ناصر محبعلی پور

ناصر زارع

 

حسن نورافکن

حمید حاتمی

30.   

مهوش اسدی

اثر کاربرد استاکوسورب بر صفات مورفوفیزیولوژیکی نعناع فلفلی در سطوح مختلف آبیاری

یوسف مجتهدی

الناز نوروزی اقدم

 

حسن نورافکن

اسلام ذوالفقاری

31.   

سمیرا قربانی صوفیلر

ارزیابی تنوع اکولوژیکی، مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی چای کوهیStachyslavandulifoliaVahi ) در استان های زنجان، مازندران و آذربایجان

مهرداد اکبرزاده

ناصر محبعلی پور

 

حسن نورافکن

اسلام ذوالفقاری

32.   

طالب قبائی

تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت ماده موثره سرخارگل

یوسف مجتهدی

حسن نورافکن

 

مهدی اورعی

دکتر باقریان

33.   

فرشته کیومرثی

بررسی سازگاری رشد و نمو و صفات مورفولوژیکی چهار گونه جنس مریم گلی) در منطقه اردبیل

داود حسن پناه

حسن نورافکن

 

مهرداد اکبرزاده

امیراصلان حسین زاده

34.   

رضا نظری مقدم

اثر محلول پاشی متانول و اتانول بر میزان اسانس و رشد رویشی گیاه شویدAnethumgraveolens L. )

یوسف مجتهدی

علی مهرآفرین

 

حسن نورافکن

 

35.   

نیره حیدرزاده

اثر سطوح کودهای آلی و اوره بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و میزان اسانس در گیاه نعناع فلفلی در شرایط گلخانه ای

یوسف مجتهدی

حسن نورافکن

 

مهدی اورعی

باقریان

36.   

سیما مجتهدین

بررسی اکولوژیکی،مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی بابونه بیشه زاریCamomile Anthemistriumfetti L.) در استان آذربایجان شرقی

مهرداد اکبرزاده

ناصر محبعلی پور

 

مهدی اورعی

اسلام ذوالفقاری

37.   

نسرین حسین زاده

اثر کودهای ورمی کمپوست، نیتروکسین، فسفات زیستی و ترکیبات آنها بر ویژگی های زراعی و میزان کروسین، پیکروسین و سافرانال زعفرانCrocus sativus L.)

مهرداد اکبرزاده

مهدی اورعی

 

شهرام شاهرخی

میرناصر سیدی

38.   

الهام صادقی

اثر پیش تیمار بذر با اسید سالیسیلیک در شرایط تنش شوری بر جوانه زنی و مراحل اولیه رشد شاهدانه

مهرداد اکبرزاده

مهدی اورعی

 

 

 

39.   

فرانک ناصری

اثر پیش تیمارهای مختلف بر جوانه زنی بذرهای گیاه دارویی مریم گلی کبیر

یوسف مجتهدی

حسن نورافکن

 

ناصر محبعلی پور

اسلام ذوالفقاری

40.   

احمد فرمانی

تاثیر کاربرد کود دامیگاوی) و کود زیستی، ورمی کمپوست بر عملکرد پیکر رویشیو میزان اسانس نعناع فلفلیMenthapiperita L.)

جلیل اجلی

رحیم علیمحمدی

 

حسن نورافکن

 

41.   

لیلا حسینی

اثر غلظت های مختلف محیط های کشت بر صفات مورفولوژیک و میزان سیترال گیاه دارویی بادرنجبویهMellisapfficinalis L. ) در کشت درون شیشه ای

ناصر محبعلی پور

ابراهیم بیرامی زاده

 

حسن نورافکن

جلیل اجلی

42.   

بهرام حاجی زاده

ارزیابی صفات کمی و کیفی پنج توده بومی شنبلیله در ایران

داود صادق زاده

سلیمان جمشیدی

 

مهدی اورعی

 

43.   

هاله حسینی هاشم زاده

اثر سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات بر کشت درون شیشه ای استویا

ناصر محبعلی پور

حسن نورافکن

 

مهدی اورعی

جلیل اجلی

44.   

سپیده میرزاییان

بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی وآنتی اکسیدانی اسانس دو گونه درمنه

مهدی اورعی

عبدالله قاسمی پیربلوطی

 

حسن نورافکن

علی فرامرزی

45.   

الهه برادران افتخاری

بررسی اثر پیش تیمارهای مختلف در شکستن رکود بذر و کاهش اثر تنش شوری روی جوانه زنی گیاه باریجه

مهرداد اکبرزاده

شهرام شاهرخی

 

مهدی اورعی

ناصر محبعلی پور

46.   

الهه میانجی

بررسی عکس العمل اکوتیپ­های گیاهان دارویی شنبلیله و ریحان نسبت به تنش خشکی در مرحله جوانه زنی

مهرداد اکبرزاده

مهدی مهرپویان

 

مهدی اورعی

علی فرامرزی

47.   

سودابه اندرگانی

اثر ضد باکتریایی عصاره و اسانس سرخارگل بر چند باکتری بیماری زای گیاهی

سلیمان جمشیدی

مهدی اورعی

 

شهرام شاهرخی

 

48.   

علی مجیدی فردوطن

مطالعه تاثیر مقادیر مختلف نیترژن و دو نهاده زیستی بر عملکرد و کمیت اسانس بابونه آلمانی در منطقه زنجان

مهدی مهرپویان

مهرداد اکبرزاده

 

مهدی اورعی

ناصر نظری

49.   

شیوا ادریسی

بررسی عکس العمل دو گیاه بادرنجبویه و آویشن باغی بر محلول پاشی عناصر ریزمغذی اسید بوریک، آهن و روی از نظر عملکرد اسانس در منطقه زنجان

مهدی مهرپویان

مهرداد اکبرزاده

 

ناصر نظری

مهدی اورعی

50.   

مهدی امینی

بررسی اثر تراکم گیاه و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی بادرنجبویه

مهدی مهرپویان

مهرداد اکبرزاده

 

ناصر نظری

 

51.   

وحیده مقدسی

اثر کودهای ورمی کمپوست و کود مایع جلبک دریایی بر عمکلکرد رویشی و اسانس نعناع فلفلی

مهرداد اکبرزاده

شهرام شاهرخی

 

مهدی اورعی

ناصر محبعلی پور

52.   

جمال پورفرج

ارزیابی تنوع مورفولوژیک، اکولوژیک و فیتوشیمیایی بابونه آلمانی در منطقه ارسباران

مهرداد اکبرزاده

شهرام شاهرخی

 

مهدی اورعی

علی فرامرزی

53.   

بهروز ایروانی زاد

بررسی عوامل بازدارنده جوانه زنی بذر تا و معرفی تیمارهای مناسب برای حذف موانع

حسن نظریان

جلیل اجلی

 

حسن نورافکن

 

54.   

طیبه ارشاد

بررسی کمی متابولیت های کروسین پیکرو کروسین و سافرانال جهت تعیین کلاله زعفران ...

اورعی

--

 

حسن نورافکن

علی فرامرزی

55.   

حمید عادل

اثر محلول پاشی برگی اوره و کاربرد خاکی ورمی کمپوست بر رشد عملکرد و محتوای اسانس نعناع سبز

اورع

--

 

حسن نورافکن

علی فرامرزی

56.   

محمدرضا فیضی

اثر روش های تقطیر بر ترکیبات اسانس نعناع فلفلی

مجتهدی

نورافکن

 

مهدی اورعی

 

57.   

جعفر حیدری

اثر تراکم کاشت و زمان برداشت بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در منطقه طارم زنجان

رحیم علیمحمدی

نورافکن

 

مهدی اورعی

 

58.   

فرامرز فلقی

ارزیابی تنوع مورفولوژیکی اکولوژیکی و فیتوشیمیایی مریم گلی در منطقه ارسباران

مهرداد اکبرزاده

شهرام شاهرخی

 

مهدی اورعی

علی فرامرزی

59.   

سحر رضایی نژاد

اثر محلول پاشی تنظیم کننده های رشد و یتامین ها بر رشد و نمو وسمه

همایون فرهمند

حسن نورافکن

 

مهدی اورعی

ناصر محبعلی پور

60.   

اسما حکم آبادی

ارزیابی تنوع مورفولوژیکی اکولوژیکی و فیتوشیمیایی گزنه در منطقه رویشی ارسباران

شاهرخیب

اکبرزاده

 

مهدی اورعی

 

61.   

آرزو جعفری

اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و آسکوربیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی بادرنجبویه

محبعلی پور

اورعی

 

حسن نورافکن

 

62.   

مهنا شمس

اثر کودهای زیستی آلی و شیمیایی بر رشد رویشی خصوصیات فیزیولوژیکی و مواد موثره همیشه بهار

اورعی

نجات زاده

 

حسن نورافکن

 

63.   

آیلین حاجی پور

ارزیابی اثر تنش شوری و خشکی بر صفات موروفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم همیشه بهار ...

داود صادق زاده

 

 

مهدی اورعی

ناصر محبعلی پور

64.   

حجت اقبال

بررسی اثر کودهای ورمی کمپوست نیتروکسین فسفات زیستی و مرکیبات آنها بر عملکرد و ترکیبات اسانس همیشه بهار

شهرام شاهرخی

مهدی مهرپویان

 

مهدی اورعی

 

65.   

سیدروزبه احمدی

اثر سطوح مختلف هورمون های ....

مجتهدی

یوسف پور

 

ناصر محبعلی پور

حسن نورافکن

66.   

سولماز الهویی

اثر کودهای آلی و شیمیایی بر رشد رویشی غلظت عناصر غذایی و محتوای اسانس بادرشبو در شرایط گلخانه

اورعی

 

 

ناصر محبعلی پور

حسن نورافکن

67.   

فرشته صادقی

ارزیابی تنوع مورفولوژیکی اکولوژیکی و میزان عصاره افدرا در مناطق میشو داغ ارسباران و جزیره اسلامی

شاهرخی

فخررنبجری

 

حسن نورافکن

ناصر محبعلی پور

68.   

فرج اله رمضانی

اثر مقادیر کود نیتروژنه و ازتوباکتر بر عملکرد و اجزا عملکرد نعناع فلفلی

فرامرزی

محبعلی پور

 

جلیل اجلی

 

69.   

ایران محمدی

اثر بسترهای آلی و معدنی کشت روی خصوصیات رشدی گیاه نعناع

محبعلی پر

نورافکن

 

مهدی اورعی

 

70.   

ژیلا میرزایی

اثر آسکوربیک اسید در القاء مقاومت ریحان به تنش شوری کلرید سدیم

مهدی اورعی

حسن نورافکن

 

علی فرامرزی

 

71.   

فریناز انگوتی

اثر سالیسیلیک اسید در القاء مقاومت ریحان به تنش شوری کلرید سدیم

مهدی اورعی

حسن نورافکن

 

علی فرامرزی

 

72.   

مریم سلیمی شندی

اثر محلول پاشی کینتین بر شاخص های رشدی و ترکیبات اسانس گیاه دارویی ریحان تحت تنش شوری

مهدی اورعی

حسن نورافکن

 

علی فرامرزی

 

73.   

لیلا همزبان

اثر ضدباکتریایی غلظت های مختلف اسانس های بادرشبو، مریم گلی، زیره سیاه و مرزه بر ...

مهدی اورعی

اسد اسدی

 

سلیمان جمشیدی

 

74.   

لیلا مرادی

اثر ضدباکتریایی غلظت های مختلف اسانس های مرزه، مریم گلی، بادرشبو و زیره سیاه بر ...

مهدی اورعی

سلیمان جمشیدی

 

اسد اسدی

 

75.   

سیده نازلی جهاندار

 

خصوصیات مورفولوژیکی،فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی دو گونه بومادران

مهدی اورعی

عبدالله قاسمی پیربلوطی

 

ناصر محبعلی پور

 

76.   

ژیلا محمدی

اثر محلول غذاییMS و هوگلند بر صفات مورفوفیزیولوژیک نعناع فلفلیMenthapiperita L.) در کشت گلخانه ای

ناصر محبعلی پور

حسن نورافکن

 

جلیل اجلی

 

77.  ا

اصغر اسمعیل نسب

 

بررسی صفات مورفوفیزیولوژیک و بازده اسانس گیاه دارویی مریم گلی تحت تاثیر ورمی کمپوست و محلول پاشی  اوره

حسن نورافکن

مهدی اورعی

 

ناصر محبعلی پور

 

78.   

علی پزشکی

 

اثر ورمی کمپوست و محلول پاشی اوره بر صفات مورفوفیزیولوژیک و بازده اسانس گیاه دارویی ترخون

حسن نورافکن

مهدی اورعی

 

 

 

79.   

فاطمه نوبختی

اثر مایکوریزا توام با ورمی کمپوست و کود شیمیایی بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و محتوای اسانس افسنطینArtemisia absinthium L.)

مهدی اورعی

بابک متشرع زاده

 

علی فرامرزی

 

80.   

رویا سیفی

اثر محلول پاشی برگی اسید سالیسیلیک بر القا تحمل شوری بادرنجبویه در سیستم آبکشت

مهدی اورعی

ناصر محبعلی پور

 

علی فرامرزی

 

81.   

نوارت ابرام سرکیس یانس

اثر نسبت های مختلف آمونیوم به نیترات بر رشد، عملکرد و محتوای اسانس به لیمو در سیستم آبکشت

مهدی اورعی

حسن نورافکن

 

جلیل اجلی

 

82.   

ژیلا زرگر طالاری

اثر محلول پاشی برگی سطوح مختلف اوره بر رشد، عملکرد و محتوای اسانس نعناع فلفلی در سیستم آبکشت

مهدی اورعی

مهرداد اکبرزاده

 

حسن نورافکن

ناصر نظری

83.   

رقیه رحیمی اسبفروشانی

اثر سطوح مختلف کودهای آلی و اوره بر جوانه زنی و صفات مورفوفیزیولوژیکی گیاه دارویی ریحان در شرایط گلخانه ای

حسن نورافکن

 

 

علی فرامرزی

مهدی اورعی

84.   

زینب ناصری

 

اثر ضد باکتریایی اسانس ترخون، بومادران، آویشن شیرازی و مرزه کوهی بر باکتری استرپتوکوکوس موتانس در شرایط آزمایشگاهی

ناصر محبعلی پور

مجید زمانی

 

علی فرامرزی

 

85.   

عادله طلعتی

 

اثر اسانس ترخون، بومادران، آویشن شیرازی و مرزه کوهی بر کاندیدا آلبیکنس

ناصر محبعلی پور

مجید زمانی

 

اسد اسدی

 

86.   

زهرا کلانتری

 

اثر محلول پاشی متانول و اتانول بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی نعناع فلفلیMentha piperita L.

حسن نورافکن

فاطمه سفید کن

 

ناصر محبعلی پور

 

87.   

حسن پور داداش سرای

اثر کودهای بیولوژیک و نیتروکسین و بیوفسفات و کود نیتروژن بر عملکرد و محتوای اسانس نعناع فلفلیMenthapiperita L. )

جلیل اجلی

ناصر محبعلی پور

 

 

 

88.   

رعنا فرج نژاد

اثر سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات در محیط کشت های مختلف بر خصوصیات رشدی گیاه دارویی استویا

ناصر محبعلی پور

علی فرامرزی

 

جلیل اجلی

 

89.   

رحیم حقی

بررسی تاثیر کودهای ورمی کمپوست، نیتروکسین، فسفات زیستی و ترکیبات آنها بر میزان عملکرد و مواد موثره گاو زبان ایرانی

حسن نورافکن

 

 

ناصر محبعلی پور

علی فرامرزی

90.   

ندا اسفرم مشگین شهر

اثر محلول پاشی کودهای ماکرو و میکرو بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی بازده اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلیMenthapiperita L.)

حسن نورافکن

ناصر نظری

 

علی فرامرزی

 

91.   

رضوان صمدی

کشت درون شیشه ای استویا،Stevia rebaudiana Bert) تحت تاثیر NAAو BAP

ناصر محبعلی پور

حسن نورافکن

 

علی فرامرزی

 

92.   

الهام محمدی

اثر BAP بر خصوصیات رشدی استویا Stevia rebaudiana Bert.) در محیط کشت های مختلف

ناصر محبعلی پور

حسن نورافکن

 

علی فرامرزی

 

93.   

آزیتا رخشنده جو

ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آویشن در مراحل قبل و زمان گلدهی در منطقه قافلانکوه و بزقوش میانه

رحیم علیمحمدی

حسن نورافکن

 

 

 

94.   

میر فاضل فاتحی سینه سر

اثر محلول پاشی برگی هیومیک اسید و اوره بر رشد رویشی و محتوای اسانس گیاه دارویی مریم گلی

مهدی اورعی

ناصر محبعلی پور

 

حسن نورافکن

 

95.   

سارا طغرانگار

اثر روشهای مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس نعناع اسپیکاتا

مهدی اورعی

عبدالله قاسمی

 

جلیل اجلی

ناصر محبعلی پور

96.   

شبنم صاغری

اثر روش های مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بادرشبو

مهدی اورعی

عبدالله قاسمی

 

علی فرامرزی

ناصر محبعلی پور

97.   

شیوا خسروی

اثر روش های مختلف خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس شاه اسپرم

مهدی اورعی

عبدالله قاسمی

 

علی فرامرزی

حسن نورافکن

98.   

معصومه پیروز

اثر روش های مختلف خشک کردن در کیفیت و کمیت اسانس مریم گلی

حسن نورافکن

فاطمه سفیدکن

 

 

 

99.   

بهنام شیوا

اثر براسینولید بر ویژگی های مورفوفیزیولوژیک و میزان اسانس دو گونه بابونه آلمانی و کبیر تحت تنش خشکی

حسن نورافکن

شهرام باغبان

 

 

 

100.                       

رسول کیانی کندلجی

برسی خصوصیات مورفواکولوژیک، بازده و ترکیبات اسانس سه گونه گیاه دارویی درمنه در استان آذربایجان شرقی

حسن نورافکن

امیرحسین طالب پور

 

 

 

101.                       

یوسف آبرون

اثر عصاره مخمر و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیک به لیمو در شرایط درون شیشه ای

حسن نورافکن

 

 

 

 

102.                       

ویدا رضائی

اثر سطوح مختلف کودهای ورمی کمپوست و اوره بر صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی ریحان در شرایط گلخانه ای

ناصر محبعلی پور

علی فرامرزی

 

 

 

103.                       

محمد نجفلوی ترکمانی

اثر تراکم و محلول پاشی عصاره جلبک دریایی بر خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی سیر

حسن نورافکن

علی فرامرزی

 

 

 

بالا
saeed_sol@yahoo.com