خبرگزاری انا: بمناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر، مسابقات داخلی قوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با قهرمانی تیم فوتسال دانشجویی شهید حاجی اصغری به پایان رسید.
حسین علیزاده مسئول تربیت بدنی واحد میانه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا بیان کرد: این مسابقات با حضور 8 تیم در قالب دو گروه چهار تیمی به مدت 5 روز در مجتمع چند منظوره ورزشی جهان پهلوان کاظم رجبی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
وی افزود: در آخرین روز این دوره از رقابت ها و در دیدار نهایی تیم های شهید حاجی اصغری و بسیج دانشجویی به مصاف هم رفتند که در پایان تیم شهید حاجی اصغری موفق شد با اختلاف یک گل و با نتیجه 5 بر 4 تیم بسیج دانشجویی را شکت داده و بر سکوی قهرمانی بایستد.
علیزاده در ادامه اظهار کرد: در دیدار رده بندی نیز تیم شهید باکری توانست با نتیجه 3 بر صفر بر حریف خود تیم سوین غلبه کند و به مقام سومی برسد.

مسئول تربیت بدنی واحد میانه خاطر نشان کرد: در روز آخر مسابقات عارف غلامی از تیم شهید حاجی اصغری به عنوان بهترین بازیکن و وحید گل محمدی از تیم سوین نیز به عنوان فنی ترین بازیکن این دوره از رقابت ها انتخاب شدند.