خبرگزاری آنا: بمناسبت ایام فرخنده اعیاد شعبانیه و فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج) نیمه شعبان مراسم جشن و سرور با حضور پر شور دانشجویان و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سالن اجتماعات واحد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، صالح رحیمی رییس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به اهمیت ماه مبارک شعبان اشاره کرد و گفت: ماه شعبان ماه سرور آل محمد(ص) است و ما در بحث انتظار فرج امام عصر(عج) دو مطلب علائم  و شرایط ظهور را داریم.
وی در خصوص علائم ظهور حضرت ولی عصر(عج) بیان کرد: در احادیث و کتب تاریخی به پنج نشانه قطعی برای ظهور آقا امام زمان(عج) اشاره شده است که عبارتند از خروج سفیانی، خسف بیداء، خروج یمانی، صیحه آسمانی و قتل نفس زکیه می باشد.
رحیمی در ادامه تاکید کرد: آنچه برای ما مهم و تکلیف می باشد، بحث شرایط ظهور است که همه ما باید با تهذیب نفس، خودسازی و عمل به دستورات دینی، در خود و جامعه شرایط و شایستگی آن حضرت را مهیا سازیم.
رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد میانه با اشاره به حدیثی از معصومین(ع) که انتظار فرج افضل اعمال می باشد گفت: کسی که منتظر فرج می باشد، عمل او از کار شهدا و علما با همه سختی ها افضل است. پس ما باید اعمالی انجام دهیم که مهمتر از کار شهدا و علما با آن عظمت و بزرگی اش باشد و آن ساختن انسان و جامعه آرمانی است.
این مسئول در ادامه سخنان خود با بیان اینکه وقتی می گوییم انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) یعنی یک انقلاب بزرگ اتفاق خوهاد افتاد اذعان کرد: هر انقلابی چهار رکن: قانون جامع، رهبری شایسته و توانمند، یاران و همکاران جدی و با وفا و آمادگی و پذیرش عمومی را دارد. که ما در انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) پذیرش عمومی که وظیفه همگانی است بیشتر فعالیت نموده تا شرایط را فراهم نماییم.
رحیمی با اشاره به فرمایش پیامبر گرامی اسلام(ص) که امام عصر(عج) ظهور خواهند نمود حتی اگر از عمر دنیا یک روز مانده باشد افزود: در این سخن گهر بار یک بشارت و یک هشدار وجود دارد، بشارت اینکه حتماً و قطعاً امام، ظهور و آن جامعه آرمانی را محقق خواهند نمود و هشدار اینکه ممکن است بر اثر عملکرد ما و فراهم نبودن شرایط، ظهور تا آخرین روز دنیا به تأخیر افتد.
مدرس گروه معارف واحد میانه با اشاره به فرمایش خداوند متعال در قرآن کریم که " خداوند برای هیچ قومی هیچ تغییری را انجام نمی دهد مگر اینکه خود قوم خواستار آن تغییر باشند" اظهار کرد: همه ما در این راستا نهایت تلاش و کوشش خود را انجام دهیم خصوصاً جوانان و دانشجویان با ید با خودسازی و معنویت آمادگی سربازی امام عصر(عج)  را داشته باشند.
اجرای سرود و تأتر کمدی توسط کانون هنر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و پخش کلیپ هایی در مورد نیمه شعبان از دیگر برنامه های این مراسم بود.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">