خبرگزاری آنا: کارگاه آموزشی و توجیهی ویژه استادان و مدرسان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور معاون آموزشی واحد در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در ابتدای کارگاه دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه در خصوص برگزاری امتحانات نیمسال دوم 94-93 گفت: همان طور که همه ما می دانیم برگزاری امتحانات در هر مجموعه آموزشی مخصوصاً در دانشگاه ها، به عنوان آبروی آن دانشگاه می باشد و هر استادی مؤظف است در کلیه دروس امتحانی خود در سر جلسه حوزه امتحانی حضور داشته باشد.
وی افزود: کلیه استادان این واحد دانشگاهی باید رزومه شخصی خود را به روزرسانی کرده و مدیران گروه ها نیر با برگزاری جلساتی، سرفصل های درسی را تهیه و به استادان ابلاغ نمایند.
دکتر اجلی در ادامه سخنان خود به بحث کیفیت آموزشی، کتاب محور و اینترنت محور استادان این واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: از همه شما استادان عزیز می خواهم که در برگزاری و برپایی نمایشگاه های مختلف علمی پژوهشی، بازدید های علمی، تألیف کتاب، سمینارهای علمی و همچنین در تشکل های سیاسی و بسیج استادان فعالیت داشته باشید.
عضو هیات علمی واحد میانه تأکید کرد: عدم بی توجهی استادان در سر کلاس های درسی به هیچ عنوان قابل توجیه نبوده و در خصوص مسائل اخلاقی دانشجویان در کلاس ها و انعطاف پذیری با آنان توضیحاتی را بیان کرد.

این کارگاه آموزشی در 10 محور تشکیل و مباحث لازم به حاضرین بیان گردید.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">