خبرگزاری آنا: به همت حوزه معاونت پژوهش و فناوری و با همکاری گروه معماری و هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نمایشگاه " آثار برگزیده معماری و هنر دانشجویان " در طبقه همکف ساختمان مرکزی این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی فرامرزی معاونت پژوهش و فناوری واحد میانه، هدف از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردهای دانشجویان معماری و هنر در قالب پوستر و ماکت عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه از 23 اردیبهشت ماه سالجاری به مدت یک هفته در سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برای بازدید عموم دایر می باشد.
وی افزود: در این نمایشگاه آثار ارائه شده در قالب ماکت با موضوعات مجتمع های مسکونی، تجاری و تفریحی، طراحی موزه، هتل، کنسول گری و ... به چشم می خورد.
فرامرزی در ادامه اظهار کرد: در بخش گروه گرافیک نیز پوسترهایی با موضوعات مقاومت غزه، عاشورا، بسم ا... و تایپوگرافی وجود دارد و دانشجویان گروه معماری و گرافیک آثار خود را به زیباترین شکل در معرض دید علاقمندان قرار داده اند.
معاون پژوهش و فناوری واحد میانه در پایان گفت: به سه اثر برگزیده از سوی هیئت داروان جوایز نفیسی اهداء خواهد شد.
گفتنی است در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، دکتر علی سلمان پور رییس، معاون آموزشی، مدیر گروه معماری و گرافیک و جمعی از استادان این گروه نیز حضور داشتند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">