روابط عمومی: مراسم تجلیل از مقام استاد (معلم) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور جمعی از استادان و مسئولین دانشگاه در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر علی سلمان پور رییس واحد میانه با اشاره با بیانات حضرت امام خمینی(ره) در مورد معلم گفت: معلم اول، خداوند تبارک و تعالی است که به وسیله وحی مردم را به نورانیت، کمال، محبت و به مراتب کمال که برای انسان است دعوت می کند.
وی با بیان اینکه معلمی شغل انبیاست و انبیاء وظیفه هدایت بشری و انسان سازی را به عهده داشتند افزود: مسئولیت سنگینی بر دوش معلم است و معلم امانت داریست که امانت او غیر از سایر امانت هاست و همانا انسان امانت اوست.
رییس واحد میانه در ادامه سخنان خود اظهار کرد: خیانت به سایر امانت ها ممکن است قابل گذشت و جبران باشد و خسارات آن چنانی نداشته باشد ولی خیانت به انسان، خیانت به جامعه و اسلام است و این باعث گمراهی انسان می شود.
سلمان پور با تاکید بر اینکه بایستی با اخلاق و رفتار نیکو به هدایت و تربیت نسل جدید پرداخت بیان کرد: وقتی به آموزش در نظام اسلامی می پردازیم، تعلیم و تربیت مطرح می شود و از همین دانشگاه ها، انسان های آزاده و دانشمندانی، با تربیت استادان و معلمین به درجات عالی علمی و معنوی رسیده اند.
این مسئول اخلاق و رفتار خوب و به روز بودن علم استادان دانشگاه را از اساسی ترین رکن یک معلم دانست و عنوان کرد: یکی از سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی، حرکت دانشگاه ها به سوی نسل سوم است و در این دانشگاه ها علم به ثروت تبدیل می شود که این از منویات مقام معظم رهبری است.
در ادامه دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه در خصوص جایگاه مقام معلم سخنانی را بیان کرد و گفت: استاد همچو شمعی است که می سوزد و گرما و نورانیت خاصی به محفل اطراف خود می بخشد و جنبه معنوی شغل معلمی ارزش بیشتری نسبت به جنبه مادی آن دارد.
اجلی با بیان اینکه تدریس یک معلم و یا استاد در کلاس درس یک عبادت است افزود: احترام متقابل استاد به دانشجو و دانشجو به استاد یکی دیگر از مهمترین ارزش هاست و آن باید حفظ شود.
در پایان مراسم، از تنی چند از استادان این واحد دانشگاهی با اهداء لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">

# » 17:59:19 │ 1394-06-23