خبرگزاری آنا: اعضای هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حاج محمد مشایخی پیشکسوت این واحد دانشگاهی دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این دیدار دکتر علی سلمان پور رییس واحد میانه از حاج محمد مشایخی به عنوان یکی از استادان پیشکسوت و متخلق به اخلاق نیکو در دوران خدمتش نام برد و گفت: باید به مقام بزرگان علم و معرفت احترام گذاشت و آنان را عزیز شمرد و که جا دارد از زحمات ارزنده این مرد بزرگ در طول خدمت خالصانه، صادقانه و دلسوزانه علاوه بر استادی نمونه در رشته تخصصی خود، نمونه اخلاق، صفا و صمیمیت بود قدردانی نماییم.
وی نقش مؤثر و سازنده استادان را در زندگی انسان ها را بی بدیل و عظیم توصیف کرد و افزود: انسان های وارسته و بااخلاقی همچون حاج آقا مشایخی باید همواره مورد احترام باشند و گرامی داشته شوند تا نسل های آینده از این گنج های معنوی بطور مستمر بهره مند شوند.
لازم به ذکر است حاج محمد مشایخی به مدت 14 سال به عنوان قائم مقام و معاون آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه خدمت کرده است.