خبرگزاری آنا: دکتر علی سلمان پور رئیس به همراه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حمید شکری معاون جدید استاندار و فرماندار ویژه شهرستان دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این دیدار صمیمی دکتر سلمان پور رییس واحد میانه گزارشی از اهم فعالیت های انجام یافته و پتانسیل های موجود در این واحد دانشگاهی از جمله تعداد رشته های تحصیلی، تعداد دانشجو، مراکز آموزشی، دانشکده ها ارائه و توضیحاتی بیان کرد.
حمید شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه از ارائه گزارش و اهم فعالیت های انجام یافته در دانشگاه آزاد اسلامی میانه در جهت توسعه آموزش عالی، از ریاست، کارکنان و استادان این واحد دانشگاهی تقدیر و تشکر نمود.
شکری افزود: در آینده دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، نقش مؤثری در پیشرفت علمی شهرستان خواهند داشت و مطمئناً این محیط آموزشی توانسته در امر تولید علم و تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد گام های تاثیر گذاری بردارد.
وی در ادامه، بحث تولید علم، توسعه و گسترش رشته های تحصیلات تکمیلی را در این واحد دانشگاهی از ضروریات دانست و قول همه نوع مساعدت و همکاری های لازم را در جهت تحقق این امر به مسئولین دانشگاه را داد.