خبرگزاری آنا: بمناسبت سالروز وفات اسوه صبر و استقامت، شیرزن کربلا حضرت زینب (س) و به همت دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مراسم سخنرانی و عزاداری در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، درابتدای مراسم حجت الاسلام سعیدی رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میانه در خصوص مقام و منزلت حضرت زینب (س) سخنانی را بیان نمود و اظهار کرد: حضرت زینب (س) کسی است که امام علی (ع) پیش پایش قیام می کرد و برادرانش حضرت امام حسن (ع) و امام حسین (ع) نیز به احترام ایشان از جای خود بر می خواستند.
وی در ادامه گفت: هر کس بر ام المصائب گریه کند، در قیامت چشمان او گریان نخواهد بود و اجر و ثواب آن به اندازه گریه بر امام حسین (ع) است.

در پایان این مراسم معنوی، مداحی  و سینه زنی در ذکر آن بانوی بزرگ توسط پیمان پزشکی دانشجوی این واحد دانشگاهی صورت گرفت.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">