رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه خبر داد:
برگزاری دوره  آموزشSIMULINK   در نرم افزار MATLAB

خبرگزاری آنا: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه و مدیر مرکز رشد فناوری واحد از برگزاری دوره آموزشی با عنوان " آموزشSIMULINK  در نرم افزار MATLAB " (مهندسی برق) ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، و اعضای شرکت های فناور مرکز رشد واحدهای فناوری، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار خیرگزاری آنا، مهندس عباس نعمتی با بیان این مطلب افزود: سیمیولینک (SIMULINK) یک ابزار شبیه‌سازی همراه با نرم‌افزارMATLAB  است و موارد استفاده از آن عمومی بوده و مانند بسیاری از نرم‌افزارهای شبیه‌سازی مهندسی، مختص کاربرد خاصی نیست و این مورد، مزایا و معایب متفاوتی را برای سیمیولینک ایجاد می‌کند.
وی به کارایی این نرم افزار اشاره کرد و گفت: با استفاده از سیمولینک می‌توان رفتار یک سیستم را بدون نیاز به ساختن آن شبیه سازی و تحلیل نمود، به این ترتیب یک مهندس و طراح با استفاده از سیمولینک می‌تواند علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه و زمان به بررسی تاثیر اغتشاشات یا سایر عوامل ورودی بر عملکرد یک سیستم بپردازد.
عضو هیأت علمی واحد میانه در ادامه خاطر نشان کرد: شبیه‌سازی سیستم‌ها این توانایی را در اختیار می‌گذارد تا عکس‌العمل یک سیستم در صورت تغییر پارامترهای ورودی آن به خوبی شناخته شود.
نعمتی تصریح کرد: سیمولینک به صورت یک کتابخانه در نرم‌افزار MATLAB ارائه شده است که شبیه‌سازی توسط بلوک‌های این کتابخانه به صورت دیاگرام‌های بلوکی انجام می‌شود و نیز برای شبیه‌سازی سیستم‌های دینامیکی می‌توان از آن استفاده نمود.
نعمتی نرم افزار سیمولینک را زیرمجموعه نرم‌افزار MATLAB عنوان کرد و گفت: نرم‌افزار MATLAB دارای کتابخانه‌های زیادی در زمینه رشته‌های مختلف از جمله مهندسی برق، مکانیک و... می‌باشد و این دوره بصورت اختصاصی ویژه دانشجویان و مهندسین برق برگزار خواهد شد.
    رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه با اشاره به مدت برگزاری دوره بیان کرد: این دوره به مدت 16 ساعت بوده و از مورخ 20/2/1394 لغایت 29/2/94 از ساعت 14 لغایت 30/16 مطابق جدول زمانبندی در سالن اجلاس و سایت کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار خواهد شد.
    مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه یادآور شد: کلیه متقاضیان برای ثبت نام بایستی مشخصات خود را به همراه تلفن تماس حداکثر تا مورخ 16/2/94 به پست الکترونیک nemati_abbas@yahoo.com  ارسال نمایند.
این مسئول اذعان کرد: شرکت در دوره آموزشی برای اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نیز اعضای شرکتهای فناور، دانش بنیان واحد میانه "رایگان" بوده و برای سایر افراد لازم است مبلغ 600،000 ریال (ششصدهزار ریال) به شماره حساب 0105834125008 نزد بانک ملی بنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه واریز و اسکن فیش واریزی را نیز در زمان ثبت نام ارسال نمایند.

نعمتی در پايان سخنان خود تاکید کرد: در پایان دوره گواهينامه ای معتبر از طرف باشگاه پژوهشگران، مرکز رشد و دانشگاه ارائه خواهد شد و اعضایی که در برنامه های باشگاه حضور فعال دارند در برخورداری از بودجه های حمایتی اجرای طرح های فناور و دانش بنیان، طرح های تحقیقاتی، هدیه خرید کتاب، برنامه های بازدید علمی، اردوهای فرهنگی و... در اولویت قرار خواهند گرفت.
برگزاری دوره  آموزشSIMULINK   در نرم افزار MATLAB