Menu
بمناسبت هفته سلامت در واحد میانه برگزار شد؛
برگزاری مراسم سخنرانی با موضوع " کاهش مصرف نمک "
خبرگزاری آنا: به مناسبت هفته سلامت و به همت حوزه معاونت پژوهش و فناوری، هسته پژوهشی زنان و با همکاری روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مراسم سخنرانی با موضوع " کاهش مصرف نمک " در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، میثم سابق کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان و سخنران مراسم در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه نمک را از سفره غذایی خود دور کنیم گفت: نمکی باید به مقدار بسیار کم مصرف شود و همان مقدار کم نمک نیز فقط از نوع تصفیه شده یددار باشد.
سابق افزود: مصرف سنگ نمک و نمک دریا به علت داشتن انواع ناخالصی های مختلف و حتی فلزات سنگین مثل سرب، جیوه، کادمیو و یا آرسینک توصیه نمی شود.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان میانه، به تجدید نظر خانواده ها در مصرف روزانه نمک اشاره کرد و گفت: ما می توانیم با کاهش میزان مصرف نمک به مدت 40 روز، ذائقه خود را به غذای کم نمک عادت دهیم و مصرف زیاد آن و مواد غذایی شور نقش مهمی در ایجاد مشکلاتی از جمله فشار خون بالا و برخی نارسایی ها و سایر بیماری های جسمی دارد.
 
سخنران مراسم در ادامه سخنان خود در خصوص رفتارهای کلیدی برای ایمنی مواد غذایی، رژیم مواد غذایی سالم توضیحاتی ارائه کرد و  برکاهش مصرف غذاهای کنسرو شده، و بسته بندی شده، غذاهای آماده و بیرون از منزل، استفاده از نان هایی با میزان نمک کم، استفاده بیشتر از میوه و سبزیجات و ... تأکید کرد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">


نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بالا
saeed_sol@yahoo.com