روابط عمومی: بمناسبت میلاد با سعادت صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا(س)، روز زن و روز مادر و به همت دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، جشن میلاد کوثر با حضور جمع کثیری از دانشجویان، اعضای هیات رییسه، اساتید و کارکنان در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد، در ابتدای مراسم رییس واحد میانه با بیان اینکه دختر نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) بعنوان برترين و جامع‌ترين الگو عالم بشريت در همه ابعاد زندگي براي همه عصرها، نسل‌ها معرفي گرديده است گفت: جایگاه، مقام و منزلت حضرت صدیقه کبری(س) بسیار ارزشمند و وصف ناپذیر است، فاطمه بزرگ است و باقی،از آن جهت که با خدای بزرگ پيوند مهر و عبادت برقرار کرده است.
وی افزود:  فاطمه (س) محبوب خداست، از آن جهت که هرگز زنی چون فاطمه (س) در طريق ادای وظيفه برای انجام رسالت نيست و فردی که اين چنين در راه خدا گام بردارد و پاکبازی کند اندک است، فاطمه آن چنان در جلوه جلال و جمال خدا محو است که همه چيز را در راه خدا فدا ميکند: مقامش، رتبه اش، جلال و اشرافيت مورد انتظار برای خودش را.
رییس واحد میانه در ادامه سخنان خود به لقب ام ابیها از سوی پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و گفت: فاطمه زهرا (س) دلبند و محبوب پیامبر(ص) بود. مهر و محبتی که پیامبر به دختر فرزانه اش داشت، از حد بیان بیرون است. پیامبر هرگاه به سفر می رفت، فاطمه (س) آخرین کسی بود که حضرت با او وداع می کرد و هنگام بازگشت، اولین کسی بود که به دیدار او می رفت.
اجرای سرود و نمایشنامه کمدی توسط دانشجویان واحد از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در حاشیه این مراسم از مهدی انصاری دانشجوی رشته تربیت بدنی این واحد دانشگاهی که در مسابقات بین المللی شنای دبی به دو مقام قهرمانی و نایب قهرمانی رسیده بود تجلیل شد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">