خبرگزاری آنا: جلسه همکاری و تفاهم نامه معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با هیأت ورزش های پهلوانی و زورخانه ای به منظور ترویج فرهنگ پهلوانی و توسعه ورزش زورخانه ای در بین دانشجویان، با حضور جعفر نوری رییس و ایرج بیرامی دبیر هیأت ورزشی پهلوانی و زورخانه ای در محل اتاق معاون آموزشی واحد برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی  واحد میانه در ابتدای جلسه، ورزش پهلوانی را در یک کلمه، " اعتلای معنویت" همراه با پرورش جسم و قدرت جسمانی در آحاد جامعه دانست و گفت: چنان که در گذشته نه چندان دور در اکثر شهرهای ایران " پهلوانان " در زورخانه ها یکی از متخلق ترین چهره های مردمی و تکیه گاه قابل اعتماد برای قشر ضعیف و مظهر احقاق حق، شجاعت، ایستادگی و مقاومت در برابر ظلم و مقابله با ستم و ستمگری بوده است.
 اجلی با بیان اینکه توجه به ارزش و اهمیت ورزش های باستانی و زورخانه ها در فرهنگ عمومی کشور و با عنایت به توصیه های موکد مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ورزش باستانی برای ما نه یک ورزش بلکه تاریخ و یک فرهنگ است افزود: پهلوانی در تاریخ گذشته ما توام با گذشت، فداکاری، مردانگی و جوانمردی بوده و برای احیای این فضایل باید این فرهنگ را رشد و توسعه داد.
جعفر نوری رییس هیأت ورزش های پهلوانی و زورخانه ای شهرستان میانه تاکید کرد: ترویج فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در اولویتهای رشته‌های ورزشی دانشگاه‌ها و مجتمع های دانشجویی (واحدهای تربیت بدنی و اوقات فراغت) از طریق ایجاد و فعال‌سازی زیرساختهای لازم از طریق برگزاری دوره­های آموزشی، تربیت مربی و مرشد، شرکت در مسابقات و... قرار گیرد.
وی معرفی و توسعه علمی ورزش زورخانه‌ای و نیز تربیت نیروی انسانی مورد نیاز، خصوصا در رشته تربیت بدنی با ایجاد گرایش «ورزش باستانی» و نیز با هدایت مقالات و پایان‌نامه‌ها را از ضروریات دانست و عنوان کرد: ورزش زورخانه‌ای آداب و سنتی خاص دارد. آداب و سنتی که با پیروی از پهلوانان و دلاوران افسانه‌ای دورۀ باستانی و تأسی از پیشوای نخستین شیعیان و جوانمردان، خُلق و خوی مردانگی و مروت و جوانمردی را در ورزش کاران بر می‌انگیزد یا نیرو می‌بخشد.
در ادامه جلسه در خصوص موضوعات مختلف آموزشی بحث و بررسی انجام و تصمیماتی از جمله تدریس دو واحد درسی از واحدهای جبرانی گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از مهرماه سال 94 با عنوان ورزش های پهلوانی و زورخانه ای، بعد از ارائه درس مربوطه، اقدام به برگزاری سمیناری با عنوان شناخت و تبیین جایگاه ورزش های پهلوانی و زورخانه ای در این واحد دانشگاهی، پیشنهاد دانشگاه آزاد اسلامی میانه به دانشجویان کارشناسی ارش و کارشناسی برای پایان نامه های و پروژه پایان تحصیلات با موضوع ورزش های پهلوانی و ... اتخاذ گردید.