در آخرین روزهای سال 93 در واحد میانه برگزار شد؛
جلسه شورای عمومی کارکنان و اعضای هیات علمی با مسئولین دانشگاه
خبرگزاری آنا: در آخرین روزهای سال 93، جلسه شورای عمومی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با هیات رییسه در محل سالن اجتماعات واحد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این نشست صمیمی، دکتر علی سلمان پور رییس واحد میانه در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک سال جدید باستانی و آرزوی سعادت و کامیابی برای کلیه کارکنان و استادان و دانشجویان بیان کرد: بنده بر خود وظیفه می دانم تا دراین محفل صمیمی اززحمات یکساله کلیه پرسنل و استادان این واحد دانشگاهی که واقعاً در جهت رشد واعتلای آموزش و پیشبرد اهداف دانشگاه تلاش نموده و گام های مؤثری برداشته اند نهایت تشکر و قدردانی خود را اعلام نمایم.
وی برگزاری جلسات و نشست های صمیمی با کارکنان را با ارزش بر شمرد و عنوان کرد: برگزاری اینگونه نشست ها علاوه بر دیدار چهره به چهره با شما عزیزان، صمیمیت را در بین افراد بالا برده و ما را برای تلاش بیشتر در کارهای خود دلگرم تر می کند.
سلمان پور اخلاق مداری و تکریم ارباب رجوع را در محیط دانشگاه، یکی از مهمترین وظایفپرسنل دانشگاه قلمداد کرد و گفت: یکی از مهمترین وظایف ما در دراین مجموعه دانشگاهی، دانشجو محوری، اخلاق مداری و تکریم ارباب رجوع می باشد. باید کلیه فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و دانشجویی این واحد دانشگاهی بطور دائم، دقیق و شفاف به اطلاع عموم  رسانیده شود و معاونین و مدیران نیز مسئول بر حسن اجرای نظارت بر این امر مهم هستند.
رییس واحد میانه دربخش دگیری ازسخنان خود ضمن ارائه گزارش اجمالی و عملکرد یکساله واحد خاطر نشان کرد: کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با توجه به نوع خدماتی که ارائه می دهند، با دلسوزی، همدلی، رفاقت و در فضایی صمیمی باید نمونه باشند. چرا که اگر این گونه نباشد، هیچ کاری به ثمر نخواهد نشست.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه ایجاد فضای علمی، آموزشی مناسب و پر نشاط از خصوصیات یک دانشگاه خوب است گفت: باید امکانات رفاهی مناسب فراهم شود تا کارکنان، استادان و دانشجویان به راحتی در کمال آرامش به کسب علم و دانش بپردازند.
در ادامه جلسه دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر علی رسولی معاون اداری و مالی واحد میانه هر یک به جایگاه و تبیین حوزه های خود اشاره کرده و در مورد برنامه های آینده خود از جمله افزایش تعداد دانشجو با ایجاد رشته های تحصیلات تکمیلی وهمچنین ساماندهی نیروی انسانی، صرفه جوییدر مصرف و وجدان کاری توضیحاتی ارائه کردند.

در پایان این نشست، هر یک از کارکنان و استادان، انتقادات، دیدگاه ها و پیشنهادات خود در زمینه های مختلف و در جهت استفاده بهینه از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در دانشگاه را بیان نمودند.
آزاد اسلامی"> آزاد اسلامی">