ز سوی دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی واحد میانه صورت گرفت؛
برگزاری کارگاه آموزشی " تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی "
خبرگزاری آنا: به همت دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه یک دوره کارگاه آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان " تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلمان پور رییس واحد میانه و مدرس این دوره در خصوص اهداف این کارگاه اذعان کرد: انتظار می رود فراگیران در پایان دوره با اجزاء تولید ملی و روش های حمایت از کار و سرمایه ایرانی، چگونگی حذف فرهنگ استفاده از کالاهای خارجی رقیب، چگونگی ترغیب استادان به ارایه مطالب در کلاس های درسی در راستای مصرف کالاهای داخلی و نهادینه کردن این تفکر در دانشگاه ها آشنا شوند.
مدرس این دوره با بیان اینکه مدت کارگاه 8 ساعت می باشد افزود: یکی از گام های اساسی در جهت خودکفایی و عدم وابستگی در تمام زمینه ها (تولیدی، اقتصادی و ...) به تولیدهای خارجی و همچنین در بی اثر کردن نتایج منفی و مخرب تحریم های تحمیلی  و تهدیدها توسط بیگانگان، توجه به تولید و سرمایه گذاری بر کمیت و کفیت کالاهای داخلی و حمایت  از شرکت های داخلی می باشد.
رییس واحد میانه از جمله راهبردها و سیاست کلی موفق و هدفمند کشور، تعیین جهت درست و هدف گذاری شده عنوان کرد و گفت: این اقدام نیکو توسط عالی ترین مرجع تصمیم گیری سیاست های کلی نظام، مقام معظم رهبری تبیین و تشریح گردیده و با بهره گیری از خرد جمعی و عقلانی و استفاده بهینه از توان، ظرفیت و پتانسیل بومی و داخلی و توان کارشناسی برای کاهش هم زمان بیکاری و تورم و نیز روند رو به رشد اشتغال صورت گرفته است.

سلمان پور در پایان تصریح کرد: از این رو دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم گرفته، دفترچه برنامه درسی " تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " را برای مدیران، معاونین و کارکنان تمام وقت آزمایشی یا قطعی واحدهای دانشگاهی در قالب کارگاه آموزشی تصویب نموده است.