در 22 اسفند ماه سالجاری، در مرکز آموزشی ترک وابسته به واحد میانه برگزار خواهد شد؛
اولین دوره مسابقه دومینو دانشجویی و دانش آموزی
خبرگزاری آنا: اولین دوره مسابقه دومینو دانشجویی و دانش آموزی در 22 اسفند ماه سالجاری در مرکز آموزشی ترک، وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار خواهد شد.
محمد موسایی رییس مرکز آموزشی ترک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، گفت: در راستای اهداف پژوهشی و توسعه خلاقیت ها و ارتقای توان ذهنی و مهارتی دانشجویان و دانش آموزان علاقمند، دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ترک اولین دوره مسابقه علمی، هنری و فرهنگی دومینو را در تاریخ 22/12/93 در دو سطح دانشجویی و دانش آموزی برگزار می نماید.
وی به معرفی دومینو اشاره کرد و گفت: دومینو یک ورزش و سرگرمی فکری جذاب و خلاقانه است و متشکل از مهره های مکعب مستطیلی شکل با جنس و رنگ های گوناگون که از کنار هم قرار گرفتن این مهره ها می توان اشکال و تصاویر دلخواهی به وجود آورد.
وی با بیان اینکه بازی دومینو نخستین بار توسط یک هلندی به نام روبین پاول ریجرز معروف به آقای دومینو در کشور هلند برگزار شد اضافه کرد: مسابقات دومینو با تلفیقی از هنر و خلاقیت، با طراحی مکانیزم های تعیین شده  همراه با تکنیک های چیدمان در اکثر کشورهای جهان برگزار می شود.
عضو هیات علمی واحد میانه خاطر نشان کرد: دومینو به جهت تأثیری که در پرورش ذهنی، هنری و حرکتی انسان دارد، از سوی کشور آلمان به عنوان عالی ترین سرگرمی دنیا شناخته شده است.
موسایی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: در این مسابقه دانشجویان و دانش آموزان در رقابتی مفید و سالم به محک زدن آموخته های خود در طراحی انواع چیدمان ها و مکانیسم های الکتریکی- مکانیکی، صوتی و تصویری خواهند پرداخت و در کنار آن با تلفیق ریاضیات، علم، هنر، مطالعات اجتماعی، مهارت های اجتماعی و خلاقیت خود در چیدن مهره های دومینو و استفاده از تکنیک های چیدمان زیبا و چشم نواز به رقابت می پردازند.
رییس مرکز ترک، در ادامه سخنان خود تصریح کرد: شرکت کنندگان می توانند از کتاب، نخ، یا وسایل الکتریکی استاندارد برای ساخت مکانیسم خود استفاده کند. در این مسابقه استفاده از مکانیسم اجباری نمی باشد.
این مقام مسئول افزود: زمان ثبت نام از تاریخ 10/12/93 لغایت 20/12/93 بوده و تاریخ برگزاری مسابقه 22 اسفند ماه سال جاری در محل ورزشگاه پوریای ولی شهر ترک خواهد بود و علاقمندان به شرکت در مسابقه برای دریافت فرم شرکت، به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به آدرس: www.m-iau.ac.ir  مراجعه و دریافت نمایند.
وی اضافه کرد: شرکت کنندگان بایستی بعد از تکمیل فرم، آن را اسکن کرده و به آدرس ایمیل: domino.iaumb@chmail.ir ارسال کنند. قوانین، شیوه نامه، فرم پیش ثبت نام، آموزش دومینو تاپلینک و فرم های داروی نیز در سایت واحد میانه قابل دانلود است.
موسایی در پایان اظهار کرد: علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 09146115452 و 52372866 دبیراجرایی طرح مهندس فرشید آقایی تماس حاصل نمایند.