خبرگزاری آنا: دکتر علی سلمان پور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، طی مراسمی از تیم فوتسال این واحد دانشگاهی در مسابقات یادواره شهید نیکنامی تجلیل کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این مراسم دکتر علی سلمان پور با بیان اینکه شما ورزشکاران عزیز، بایستی چه از نظر درس و تحصیلات و چه از نظر اخلاق، رفتار و منش پهلوانی، الگوی دیگر دانشجویان باشید گفت:  این واحد دانشگاهی حمایت های خود را در حد توان و در چارچوب قانون و مقررات دانشگاه از ورزشکاران خواهد نمود.1
وی افزود: مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با هر بار قهرمانی تیم های ورزشی چه مسابقات بین المللی و چه در سطح کشوری به وجود شما عزیزان افتخار کرده و به خود می بالد که چنین دانشجویانی در این دانشگاه هستند.
رییس واحد میانه تاکیدکرد: شما جوانهایی که در میدان های ورزشی به هر شکلی پیروزی به دست می آورید، در جامعه محبوبیت پیدا می کنید و احترام به پیشکسوت و مربیان را یک سنت حسنه در فرهنگ ورزشی خود قرار دهید.
سلمان پور در پایان از زحمات ارزنده حسین علیزاده مسئول تربیت بدنی واحد و کلیه عوامل اجرایی در این مسابقات تقدیر تشکر کرد.
گفتنی است تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات یادواره سردار شهید ناصرالدین نیکنامی، که با حضور8 تیم از دانشگاه های شهرستان و مراکز آموزشی در سالن پهلوان کاظم رجبی این واحد دانشگاهی برگزار گردید در قالب دو تیم الف و ب  شرکت کرد که تیم الف با اقتدار به مقام قهرمانی رسید و تیم ب نیز دوم شد.