در واحد میانه برگزار شد؛
کارگاه آموزشی آشنایی با مدیریت مراجع با استفاده از نرم افزار MENDELY
خبرگزاری آنا: به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، یک دوره کارگاه آموزشی با موضوع " آشنایی با مدیریت مراجع با استفاده از نرم افزار MENDELY " در محل سایت کامپیوتر ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی فرامرزی معاون پژوهش و فناوری واحد میانه با بیان این مطلب گفت: این دوره آموزشی ویژه همکاران، محققین و دانشجویان کارشناسی ارشد بوده که در روز چهارشنبه 29 بهمن ماه سال جاری به مدت 4 ساعت برگزار گردید.
وی مدرس این کارگاه آموزشی را، مهندس نوید رئیسی عنوان کرد و افزود: نرم افزار MENDELY یک نرم افزار مدیریت مراجع است که قادر به یکپارچه شدن با نرم افزارهای Microsft Office در محیط های مختلف بوده و می توان با استفاده از آن به سهولت و سرعت اقدام به رفرنس دهی نمود.
فرامرزی با بیان اینکه، مرجع دهی در مقالات علمی، نصب و ایجاد اشتراک نرم افزار، ایجاد کتابخانه مرجع و پلاگین استناد با WORD به عنوان سرفصل کارگاه می باشد اظهار کرد: کاربرد اصلی این نرم افزار برای محققین و دانشجویان کارشناسی ارشد بوده و کلیه منابع موجود در متون علمی جهت رفرنس دهی و تنظیم منابع در این نرم افزار می باشد.
عضو هیات علمی واحد میانه در خصوص مزیت عمده این نرم افزار خاطر نشان کرد: قابلیت یکپارچه شدن آن با نرم افزار WORD از جمله مزیت های عمده آن بوده و می توان با استفاده از این نرم افزار، به راحتی پس از تایپ منابع متون علمی، آنها را مرتب و جابجایی های لازم را انجام داد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی میانه نرم افزار MENDELY را نسبت به سایر نرم افزارها، همانند نرم افزار End not قویتر و کاربردی تر دانست.
2015 02 18 15.58

2015 02 18 16