رییس واحد میانه در مراسم تجلیل از قهرمانی تیم کشتی فرنگی دانشگاه:1
شما با روحیه قهرمانی و پهلوانی خود، الگوی سایر دانشجویان دانشگاه هستید
خبرگزاری آنا: دکتر علی سلمان پور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مراسم تجلیل از قهرمانی تیم کشتی فرنگی این واحد دانشگاهی در مسابقات استان آذربایجان شرقی گفت: ورزشکار اول باید  پهلوان زندگی باشد سپس قهرمان جهان و المپیک. شما با روحیه قهرمانی و پهلوانی خود، الگوی سایر دانشجویان این دانشگاه هستید.
وی با بیان اینکه من به شما ورزشکاران و به کسب مقام قهرمانی تان در مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افتخار می کنم  و به آن می بالم اضافه کرد: شما کشتی گیران، پهلوان هستید و منش پهلوانی را سیره رفتارتان بکنید و احترام به پیشکسوت و مربیان را یک سنت حسنه در فرهنگ ورزشی خود قرار دهید.
رییس واحد میانه با تاکید بر اینکه این واحد دانشگاهی حمایت های خود را در حد توان و در چارچوب قانون و مقررات دانشگاه از ورزشکاران خواهد نمود خاطر نشان کرد: افکار یأس و نامیدی و ترس از شکست را از خود دور سازید و فقط تلاش کنید تا مفید به حال خویش و جامعه خود بوده و با نشان دادن استقامت در همه امور موفق باشید.
سلمان پور در پایان سخنان خود بیان کرد: با وجود رشته تربیت بدنی از مقاطع کاردانی تا کارشناسی ارشد در این واحد دانشگاهی، شما عزیزان با کسب مقام های برتر در مسابقات ورزشی، دانشجویان زیادی را برای تحصیل در این دانشگاه ترغیب و جذب نمایید.

گفتنی است تیم کشتی فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با کسب 79 امتیاز، با اقتدار بر سکوی قهرمانی ایستاد.