خبرگزاری آنا: همزمان و همگام با مردم ولایت مدار و همیشه در صحنه ایران اسلامی، اعضای هیات رئیسه، کارکنان، استادان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن، یادآور ÷یروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شرکت کردند.1
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دانشگاهیان در این راهپیمایی، با در دست داشتن  پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران، بنر و تصاویری از حضرت امام خمینی(ره) و با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، ا... اکبر، لااله الا ا...، محمد رسول ا...، مرگ بر اسراییل و... ضمن تجدید بیعت با امام راحل، آرمان های انقلاب اسلامی، پشتیبانی خود از انقلاب را یک بار دیگر اثبات کردند.
مسئولین، کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور گسترده و با شکوه خود امورز به صحنه آمدند تا نشان دهند که همیشه و در تمامی صحنه ها حامی انقلاب اسلامی هستند و با خلق حماسه ای دشمن شکن، ندای حراست از ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی را سر دادند.
دانشگاه آزاد اسلامی"> دانشگاه آزاد اسلامی">