آزمون کتبی سراسری قرآن و عترت ویژه کارکنان در واحد میانه برگزار شد
خبرگزاری آنا: همزمان با سراسر کشور آزمون کتبی بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت(ع) ویژه کارکنان با حضور بیش از 120 نفر از پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به همت دفتر فرهنگ این واحد دانشگاهی برگزار شد.
صالح رحیمی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد میانه در حاشیه برگزاری این مسابقه گفت: در این دوره، کارکنان واحد در سه بخش آشنایی با نهج البلاغه، ترجمه فارسی قرآن کریم و حفظ زیارات و ادعیه شرکت کردند.
وی اذعان کرد: یکی از مهمترین مسائل فرهنگی در دانشگاه ها، ترویج فرهنگ قرآنی است. چون قرآن کریم کتاب هدایت و نجات بشریت است و با نورانی کردن فضای دانشگاه ها، از دغدغه های فرهنگی کاسته شده و محیطی معنوی و فرهنگی بوجود می آید.
صالح رحیمی خاطر نشان کرد: در پایان به پنج نفز از هر رشته با توجه به امتیاز بالاتر، به عنوان نفرات برتر جوایز نقدی اهداء خواهد شد و همچنین 16 ساعت ضمن خدمت برای کارکنان اختصاص داده شده و نفرات برگزیده به مرحله بعدی راه خواهند یافت.