خبرگزاری آنا: اسداله عظیمی قهرمان اسبق جهان و پاراالمپیک در رشته پرتاب دیسک و وزنه، در رشته مهندسی کشاورزی ثبت نام و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، اسداله عظیمی جانباز جنگ تحمیلی، در سال 1359 مجروح و دچار عارضه قطع نخاعی شد و از سال 1368 به ورزش وزنه برداری روی آورد.
وی به علت عارضه نخاعی و سنگین بودن رشته وزنه برداری، به رشته دو و میدانی، ماده پرتاب دیسک و پرتاب وزنه روی آورد و در سال 1377 در مسابقات جهانی انگلستان توانست دو مدال ارزشمند طلا را برای ایران اسلامی به ارمغان بیاورد.
از دیگر افتخارات دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و یادگار هشت سال دفاع مقدس، مقام دومی پرتاب دیسک در مسابقات جهانی نیوزیلند، مقام سومی پرتاب دیسک کلاس ترکیبی اف 52، اف 53 و اف 54 در مسابقات جهانی برزیل، دو مدال طلا پرتاب دیسک و وزنه در مسابقات آسیایی و اقیانوسیه در کشور مالزی، مدال طلای مسابقات جهانی چین تایپه و پاراالمپیک آتن و در مدت 20 سال فعالیت ورزشی، کسب بیش از 40 مدال رنگارنگ طلا، نقره و برنز اشاره کرد.2