در واحد میانه برگزار خواهد شد؛IMG 0032
کارگاه آموزشی آشنایی با مدیریت مراجع با استفاده از نرم افزار MENDELY
خبرگزاری آنا: به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، یک دوره کارگاه آموزشی با موضوع " آشنایی با مدیریت مراجع با استفاده از نرم افزار MENDELY"در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلمان پور رییس واحد میانه با بیان این مطلب گفت: این دوره آموزشی ویژه همکاران، محققین و دانشجویان کارشناسی ارشد بوده که در تاریخ 29 بهمن ماه سال جاری و به مدت 4 ساعت برگزار می گردد.
وی مدرس این کارگاه آموزشی را، مهندس نوید رئیسی عنوان کرد و افزود: نرم افزار MENDELY یک نرم افزار مدیریت مراجع است که قادر به یکپارچه شدن با نرم افزارهای Microsft Office در محیط های مختلف بوده و می توان با استفاده از آن به سهولت و سرعت اقدام به رفرنس دهی نمود.
رییس واحد میانه، با بیان اینکه، مرجع دهی در مقالات علمی، نصب و ایجاد اشتراک نرم افزار، ایجاد کتابخانه مرجع و پلاگین استناد با WORD به عنوان سرفصل کارگاه می باشد اظهار کرد: کاربرد اصلی این نرم افزار برای محققین و دانشجویان کارشناسی ارشد بوده و کلیه منابع موجود در متون علمی جهت رفرنس دهی و تنظیم منابع در این نرم افزار می باشد.
سلمان پور در خصوص مزیت عمده این نرم افزار خاطر نشان کرد: قابلیت یکپارچه شدن آن با نرم افزار WORD از جمله مزیت های عمده آن بوده و می توان با استفاده از این نرم افزار، به راحتی پس از تایپ منابع متون علمی، آنها را مرتب و جابجایی های لازم را انجام داد.

رییس واحد میانه، نرم افزار MENDELY را نسبت به سایر نرم افزارها، همانند نرم افزار End not قویتر و کاربردی تر دانست و تاکید کرد: متقاضیان جهت ثبت نام تا تاریخ 25/11/93 به وب سایت کارگاه های واحد به نشانی  http/workshop.m-iau.ac.ir مراجعه نمایند.