با حضور مسئول بسیج دانشجویی استان؛
 جلسه هماهنگی پایگاه های بسیج دانشجویی شهرستان در واحد میانه برگزار شد
خبرگزاری آنا: جلسه هماهنگی مسئولین بسیج دانشجویی و پایگاه های شهرستان میانه با حضور مهندس عبدالله شادی مسئول بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی در محل سالن اجلاس دانشگاه آزاد اسلامی احد میانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس عبدالله شادی مسئول بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی در ابتدای سخنان خود ضمن قدردانی از تلاش ها و زحمات هادی نصیری مدیر دفتر بسیج دانشجویی شهرستان میانه و پایگاه های تابعه به تبیین سند چشم انداز پنج ساله بسیج دانشجویی استان  پرداخت و گفت: فعالیت های انجام یافته در قالب این سند بسیار چشمگیر بوده و ادامه این مسیر با تلاش و پشتکار بیشتر و همچنین روحیه مطالبه گری میسر خواهد بود.
وی افزود: بزرگترین برنامه پیش روی بسیج دانشجویی استان در سال جاری اعزام دانشجویان به مناطق عملیاتی جنوب کشور با حضور حداکثری دانشجویان می باشد.
شادی، برگزاری کنگره ملی شهید مهدی باکری در پادگان شهید باکری خرمشهر را از دیگر برنامه های بسیج دانشجویی استان عنوان کرد و گفت: رزمایش بزرگ دانشجویی در مناطق عملیاتی جنوب کشور اجرا خواهد شد تا نسل سوم از نزدیک، رشادت های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را لمس نمایند.
در پایان، مسئول بسیج دانشجویی استان از حضور دوباره خود تا پایان سال جاری در شهرستان میانه، جهت بررسی مصوبات این جلسه و عملیاتی کردن آنها خبر داد و موفقیت سربازان جبهه فرهنگی را از خداوند منان خواستار شد.
سپس مسئولین پایگاه ها در خصوص عملکرد یک ساله خود و وضعیت کلی در دانشگاه ها توضیحاتی ارائه نموده برنامه های آتی را تا پایان سال 93 بیان کردند.