خبرگزاری آنا: از سوی دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و از سری برنامه های ساعات فرهنگی، گفتمان دانشجویی با عنوان " نیازهای دینی جوانان و پاسخ به شبهات دینی آنان " در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.1
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این نشست صالح رحیمی رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد، با بیان اینکه دین به سه بخش عقاید، احکام و اخلاق تقسیم می شود گفت:اگر دین را به سه بخش عقاید، اخلاق و احکام تقسیم کنیم، نزاع های اشاعره و معتزله، حسن و قبح عقلی و شرعی میان اشاعره و عدلیه به نوعی چالش بر سر انتظار از دین در عقاید و اخلاق یعنی توانایی عقل بشری و شرع نبوی در تبیین عقاید و تشخیص خیر و شر به حساب می آید.
وی در ادامه صحبت هایش به سخنی از پیامبر اسلام در حدیث معروف ثقلین که امت اسلامی باید بعد از آن حضرت به قرآن و اهل بیت توسل نمایند تا گمراه نشوند تاکید کرد: برای نتیجه بخش بودن اعتقادات اسلامی، باید علم ما با عمل همراه باشد و علم بی عمل فاقد ارزش بوده و نتیجه ای هم نخواهد داشت.
رحیمی به وضعیت کنونی جامعه و شرایط حاکم بر مناسبات جهانی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر آمریکا و بسیاری از کشورهای دیگر رویکرد و سیاست‌های دوگانه دارند و در شرایط گیج‌کننده‌ای به سر می‌برند وشرایط کنونی جهان امروز بسیار دشوارتر از گذشته است.
رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد میانه خاطر نشان کرد: ارتقای بصیرت عمومی و رفع شبهات در قالب گفتمان های دینی از مهم ترین راه های مقابله با دسیسه های دشمنان و خنثی سازی توطئه آنان است. در پایان دانشجویان نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص مسائل دینی و نیازهای جوانان بیان کردند.