جانشین فرمانده سپاه ناحیه میانه:1
حماسه 9 دی آزمایش الهی، حمایت از اسلام، انقلاب و دفاع از آرمان های امام و رهبری بود.
خبرگزاری آنا: جانشین فرمانده سپاه ناحیه میانه گفت:  در سال 88 آمریکا و دست نشانده هایش برای کشور ما برنامه می ریختند تا بر کشور ما تسلط پیدا کنند و هدف از این برنامه هم به دنبال منافع خود و به دست آوردن  منافع ما بود.
سرگرد جعفر غیابی در همایش بزرگداشت حماسه 9 دی که به همت حوزه بسیج دانشجویی و دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد، فتنه 88 را تمام نشدنی عنوان کرد و افزود: این فتنه و فتنه های دیگر تمام نشدنی هستند و اینها اولین و آخرین هم نخواهد بود و دشمنان ما بدانند که از این به بعد هم هیچ کاری نمی توانند بکنند.
وی اظهار کرد: فتنه یک جرم سیاسی است و فتنه گران به قانون تمکین نکردند تا برائت شوند، آنها می خواستند آزادی و دموکراسی داشته باشند، زیرا پای آمریکا در این وسط بود و از سردمداران فتنه حمایت می کرد.
غیابی در ادامه صحبت هایش با بیان اینکه تشدید تحریم ها بر علیه کشور ما زاییده فتنه 88 است گفت: یکی از اهداف فتنه گران سال 88 این بود که می خواستند اختیارات ریاست جمهوری را در کشور بیشتر کنند و بر روی همین اصول لجاجت می کردند و آنها اراده تغییر قدرت را در خودشان ندیدند.
جانشین فرمانده سپاه ناحیه میانه در مورد حماسه 9 دی بیان کرد: حماسه 9 دی، آزمایش الهی، حمایت از اسلام، انقلاب و دفاع از آرمان های امام و رهبری  و یک حماسه ستودنی بود. ولی خیلی ها (خواص) در این حماسه مردود شدند.
سرگرد غیابی به سه زاییده فتنه 88 اشاره کرد و گفت: فتنه تردید، عدم جناح گیری یک تعداد مشخصی از خواص در مقابل حق و عدم برائت از آن فتنه، سه زاییده اصلی آن جریان می باشد. آنها خودشان هم می دانستند آن حرفهایی را که در مورد تقلب در انتخابات می زدند، درست نیست و آن یک نوع ترفند فتنه بود.