کارگاه آموزشی پیش از ازدواج در واحد میانه برگزار شد خبرگزاری آنا: از سوی دفتر مشاوره دانشجویی و دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد 1اسلامی واحد میانه، کارگاه آموزشی با موضوع " مهارت های پیش از ازدواج " با حضور دانشجویان در سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، خانم سهیلا پزشکی مسئول دفتر مشاوره دانشجویی واحد میانه با اشاره هدف از برگزاری این دوره آموزشی گفت: این کارگاه در راستای ارتقای مهارت های دانشجویان در امر همسرگزینی و تشویق آنان به ازدواج، ملاک و معیارهای انتخاب همسر برگزار گردید. وی افزود: از آن جایی که ازدواج کردن آن هم بدون در نظر گرفتن آموزش های لازم و مقدماتی، درست مانند شروع یک کار تجاری بدون در نظر گرفتن سود و زیان است. پزشکی با تاکید براینکه نیمی از ازدواج ها به طلاق ختم می شود بیان کرد: می توان گفت که از آن نیمه ی باقی مانده که برای مدت زیادی در ازدواج های دائمی خود باقی می مانند، تنها 50 درصد از آنها از زندگی خود رضایت داشته خوشحال هستند. مسئول دفتر مشاوره دانشجویی واحد تصریح کرد: متأسفانه بسیاری از خانم ها و آقایانی که با هم آشنا می شوند و پس از مدتی تصمیم به ازدواج با یکدیگر را می گیرند به این آمار و ارقام توجهی نمی کنند. کارمند واحد میانه یادآور شد: حقیقتاً اگر جوانان نخواهند این حقایق را در نظر بگیرند و فقط از روی شانس و اقبال انتظار ازدواج موفق را داشته باشند، باید بدانند که احتمال موفقیت آنان در رابطه یک به چهار است. وی با بیان اینکه تکنیک ها و شیوه های زیادی وجود دارند که با استفاده از آنها می توان موفقیت زندگی مشترک را تضمین کرد گفت: اکثر زوج ها متوجه نیستند که کلاس های آموزشی پیش از ازدواج می توانند تا حد بسیار زیادی از احتمال طلاق بکاهند و شرکت در این دوره های آموزشی تا 30 درصد احتمال بروز نفاق و جدایی را کاهش داده و زوجین را به سوی زندگی شادی هدایت می کند. لازم به ذکر است خانم سلطانی از اداره بهزیستی شهرستان میانه به عنوان مدرس این دوره بود.