خبرگزاری آنا: از سوی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دومین کارگاه علمی پژوهشی و آموزشی از سری کارگاه های مولکولی با عنوان " کارگاه آموزشی استخراج DNA، PCR و الکتروفورز ژل آگارز " در محل آزمایشگاه بیوتکنولوژی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه برگزار گردید.1
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی فرامرزی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی میانه با بیان این مطلب گفت: این کارگاه در دو بخش تئوری و عملی با حضور دانشجویانی از داخل و خارج واحد تشکیل و توسط دکتر ناصر محبعلی پور عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی تدریس شد.
وی به عناوین این کارگاه آموزشی اشاره کرد و افزود: آشنایی با روش های استخراج DNA از بافت گیاهی و حیوانی، استخراج DNA، آشنایی با نشانگرهای DNA و PCR، انجام PCR، مبانی الکتروفورز و جداسازی قطعات  DNAو مشاهده محصولات PCR بر روی ژل آگارز از جمله عناوین مهم این دوره بود.
وی خاطر نشان کرد: واکنش زنجیره ای پلیمراز(PCR) امروزه در اکثر آزمایشگاه های تشخیصی و تحقیقاتی در مواردی مثل شناسایی و جداسازی ژن ها، کلونینگ، طبقه بندی و شناسایی موجودات زنده، تشخیص بیماری های ژنتیکی و پزشکی قانونی و تعیین هویت کاربرد دارد.
فرامرزی تاکید کرد: با توجه به این موضوع مطالب این کارگاه برای تمامی فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته های پزشکی، زیست شناسی، علوم آزمایشگاهی، بیوتکنولوژی و کشاورزی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین افرادی که به مباحث بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک علاقه مند بوده، مفید می باشد.
 در پایان این کارگاه آموزشی، به شرکت کنندگان گواهی نامه شرکت در دوره اعطاء گردید.