خبرگزاری آنا: با حضور اعضای هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، معاون جدید حوزه پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی منصوب شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلمانپور رییس واحد میانه در ابتدای سخنان خود گفت: تغییر و تحول مدیریتی در هر مجموعه، یک امر طبیعی و انکار ناپذیر است و با این تغییرات، امیدواریم که یک حرکتی پویا و رو به جلو در حوزه پژوهش و فناوری داشته باشیم.
سلمانپور جایگاه پژوهش را در کشور باارزش تر و متعالی دانست و اذعان کرد: با توجه به نقش مهم و حیاتی تحقیق و پژوهش در توسعه همه جانبه جامعه، در ارائه طرح های پژوهشی باید منابع مالی تامین شود و پژوهش باید سازماندهی شده و فرهنگ پژوهش نیز باید ترویج یابد.
وی در ادامه به تکریم ارباب رجوع و دانشجو محوری در تمام حوزه ها تاکید کرد و افزود: به دانشجو باید به دیده اکرام و احترام نگاه کرد و تلاش شود تا بهترین خدمت رسانی به این قشر ارائه گردد. همه ی فعالیت ها، امور و اهداف عالیه دانشگاه در راستای تربیت نسلی است که آینده ساز این کشور هستند و دانشگاه بدون دانشجو معنا ندارد.
رییس واحد میانه، ادامه روند ایجاد شرکت های اقتصاد دانش بینان را از معاونت جدید پژوهش و فناوری واحد خواستار شد و تاکید کرد: تعدای از طرح های کاربردی و ایجاد شرکت های اقتصاد دانش بنیان در این واحد دانشگاهی مراحل نهایی خود را طی می کند و از معاون جدید پژوهش و فناوری می خواهیم که این امور را در سرلوحه کاری خود قرار دهد.
در پایان جلسه با قدردانی از زحمات دکتر جلیل اجلی در دوران تصدی معاونت پژوهش و فناوری این واحد، دکتر علی فرامرزی به عنوان معاون جدید پژوهش و فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی  میانه منصوب و معرفی شد.1