خبرگزاری آنا: جلسه ستاد شاهد و وامور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر سلمان پور رییس واحد، علی خاتمی رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان، تعدادی از معاونین و اعضای ستاد در سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در ابتدای جلسه دکتر سلمانپور رییس واحد میانه، خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا را یک وظیفه همگانی دانست و گفت: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در زمینه ارتقای سطح فرهنگی، آموزشی، علمی و پژوهشی دانشجویان عضو ستاد اهتمام و توجه ویژه ای دارد.
وی هدف از برگزاری این جلسه را بررسی مشکلات دانشجویان و تعامل هر چه بیشتر این واحد دانشگاهی با اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان میانه و ارائه راهکارهای مناسب برای حل این مشکلات عنوان کرد و افزود: امنیت و آسایش امروز جامعه اسلامی مرهون فداکاری ها و و از جان گذشتگی های ایثارگران هشت سال دفاع مقدس است و امروز وظیفه شرعی و قانونی خود می دانیم، بهترین خدمات را در دانشگاه با همکاری دانشگاهیان برای دانشجویان ستاد شاهد اختصاص دهیم.
در ادامه علی حاتمی رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان از تعامل هر چه بیشتر و بهتر واحد میانه در راستای حل مشکلات دانشجویان عضو ستاد قدردانی نمود و قول مساعدت در خصوص برگزاری اردوی زیارتی برای دانشجویان و اقدام برای تامین بودجه لازم در اولین فرصت را داد.
در ادامه جلسه در مورد وضعیت تحصیلی دانشجویان ستاد شاهد، ارتقای سطح علمی و تحصیلی آنها بحث و تیادل نظر گردید و مقرر شد در خصوص ارتقای سطح تحصیلی دانشجویان برنامه مدونی تدوین گردد و همچنین جلسه توجیهی برای اعضای ستاد جهت آشنایی با مسئولین ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه و بیان مشکلات دانشجویان به صورت حضوری برگزار شود.