آنا: به همت دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و به مناسبت عید غدیر خم و روز بزرگداشت حافظ مراسم شب شعر در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.1
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در ابتدای مراسم خانم دکتر فریبا محمودی استاد ادبیات و عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی با بیان اینکه این مراسم به یاد کسی است که حافظ کل قرآن بوده و قرآن را با چهارده روایت بیان می کرده است گفت: پیام اشعار حافظ بسیار زیبا و بلند است و برخوردار از استحکام لفظی و حقیقتاً کم نظیر بوده و قدرت تصویر اشعار وی یک از بارزترین خصوصیات اوست.
وی در ادامه به دیگر ویژگی های شعر حافظ پرداخت و افزود: از خصوصیات دیگر شعر حافظ شور آفرینی و رندی در اشعار اوست و شعر وی پر شور و شورانگیز و سراسر هیجان و حرکت می باشد.
عضو هیات علمی واحد میانه خاطر نشان کرد: شعر خواجه سرشار از مضامین و آن هم مضامین ابتکاری است. شیخ اجل مضامین شعرای گذشته را با بهترین بیان و غالباً بهتر از بیان خودشان ادا کرده است. زیبایی و صفای سخن خواجه آن چنان است که مضمون در آن گم می شود.
خانم دکتر محمودی حافظ را چیره دست ترین غزل سرای پارسی دانست و عنوان کرد:  موضوع غزل های خواجه شیراز وصف معشوق، می و مغازله است و با آنکه غزل عارفانه مولانا را با غزل عاشقانه سعدی پیوند زده، نوآوری اصلی او در تک بیت های درخشان، مستقل و خوش مضمونی فراوانی ست که سروده است.
در ادامه مراسم چهار نفر از شاعران منتخب اشعار خود را ارائه کردند و در پایان نیز به اشعار برگزیده جوایز و لوح های تقدیری از سوی دفتر فرهنگ اسلامی واحد اهداء شد.