رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان  دانشگاه آزاد اسلامی میانه خبر داد؛
کارگاه آموزشی "آشنایی با تکنیک های محلول سازی در آزمایشگاه"
خبرگزاری آنا: رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری یک دوره کارگاه آموزشی و سخنرانی با عنوان " آشنایی با تکنیک های محلول سازی در آزمایشگاه " ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس عباس نعمتی با بیان این مطلب افزود: به منظور آشنایی بیشتر و تخصصی تر اعضای کارگروههای شیمی، کشاورزی، متالوژی و بیوتکنولوژی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه و نیز سرکتهای فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری و دانشجویان ممتاز علاقمند به این موضوع یک دوره سمینار نیم روزه بصورت کارگاه آموزشی و سخنرانی روز شنبه مورخ 26/7/1393 از ساعت 10 لغایت 12 بصورت سخنرانی (در سالن اجلاس واحد) و نیز از ساعت 14 لغایت16 بصورت کارگاه آموزشی تخصصی (در آزمایشگاه شیمی واحد) برگزار خواهد شد.
وی گفت: محلول سازی اولین گام برای ورود به پژوهش و انجام تحقیقات در زمینه شیمی و رشته های مرتبط از قبیل کشاورزی، زیست شناسی، متالورژی و ... است و یکی از مهمترین و اساسی ترین تکنیکهای کاربردی در علوم فوق الذکر می باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه تاکید کرد: این دوره علاوه بر مفیدبودن برای اعضا در مقطع کارشناسی می تواند برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) نیز مثمر ثمر واقع گردد و هزینه شرکت در کارگاه برای اعضای باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان واحد میانه "رایگان" بوده و برای سایر افراد لازم است مبلغ 000/250ریال به حساب دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به شماره 110957749 نزد بانک ملت واریز و اسکن فیش واریزی تا تاریخ 23/7/93 به دفتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و یا مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه  تحویل گردد.