بمناسبت هفته دفاع مقدس،
اجرای تئاتر خیابانی در دانشگاه آزاد اسلامی میانه
آنا: بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، نمایش خیابانی با عنوان " معبر " توسط گروه هنری  "صحنه"در محوطه ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور جمعی از مسئولین و دانشجویان واحد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این نمایش داستان جانباز روان پریشی  که در دوران هشت سال دفاع مقدس یکی از معابر مین گذاری شده ، طی اتفاقاتی اشتباهی پاک سازی شده و در عملیاتی که  طی فرماندهی این جانباز رخ داده افرادی در معبر اصلی به شهادت رسیده اند. همین موضوع بر روح و روان فرمانده تاثیر گذاشته و پیایی این صحنه برای وی تکرار می شود.
حسن عظیمی، حامد پاکدل، سالار مرضه ای و احمد زمانی (بازیگزان) خانم زهرا خدابنده (کارگردان) پژمان شاهوردی (نویسنده) مرتضی عباسی نامی (موسیقی) حسن حسن زاده، شاپور مقدمی، رضا مجیدی، شایان هوسکار و مهدی همایون فر عوامل اجرایی این نمایش بودند.1
در پایان این نمایش، با اهداء لوح های تقدیری توسط معاون آموزشی و رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه از عوامل اجرایی نمایش گروه صحنه تجلیل شد.