Clip4U.Org%20Dominoدانلود فرم شرکت در مسابقه دومینو

دانلود قوانین شرکت در مسابقه

در این مسابقه تیم های شرکت کننده علاوه بر اینکه با استفاده از مهره ها و تکنیک های زیبای چیدمان، مبادرت به ایجاد طرحی زیبا و چشم نواز می کنند با استفاده از دانش و آموخته های خود، سازه ها و مکانیزم هایی را در این چینش بکار خواهند بست که خود منجر به جذاب تر شدن این بازی فوق العاده مهیج گردیده و بستری مناسب را جهت محک خوردن دانسته های شرکت کنندگان فراهم می آورد.

برای ثبت نام فرم  شرکت در مسابقات را دانلود و پس از تکمیل آن به آدرس domino.iaumb@chmail.ir  ارسال نمائید.

هزینه ثبت نام برای هر تیم 200000 ريال می باشد که در روز مسابقه به صورت نقدی دریافت خواهد شد.

آخرین مهلت ثبت نام 21 مهر می باشد

زمان بازدید برای عموم ساعت 14 روز 22 مهر ماه 1393 می باشد

مکان سالن ورزشی جهان پهلوان کاظم رجبی واقع در جاده میانه زنجان دانشکده کشاورزی می باشد

زمان مسابقات 22 مهر ماه و ساعت شروع مسابقات به صورت تلفنی به شرکت کنندگان اعلام خواهد شد.

شماره تلفن مستقیم دبیر خانه 52240085 آقای مختاری

شماره تماس دبیر اجرایی 09359655186 آقای آقایی