رییس واحد میانه اعلام کرد؛IMG 3
نخستین دوره مسابقات دومینوی دانشجویی و دانش آموزی برگزار می شود.
آنا: 22مهرماه سال جاری نخستین دوره مسابقات دومینو دردو بخش دانشجویی و دانش آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار می شود.
دکتر علی سلمانپور رییس واحد میانه با بیان این خبر افزود: این مسابقات به همت انجمن های علمی، ادبی و هنری دانشگاه روز سه شنبه 22 مهرماه 93در محل مجموعه ورزشی جهان پهلوان کاظم رجبی واحد در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی دختر و پسر برگزار می گردد.
سلمانپور به هدف از برگزاری این دوره از مسابقات اشاره کرد و گفت: این مسابقات به منظور ایجاد انگیزه، شور و نشاط در بین دانشجویان و دانش آموزان، توسعه خلاقیت و پرورش قوای ذهنی انجام می گیرد.
رییس انجمن های علمی و ادبی دانشگاه آزاد اسلامی میانه تصریح کرد: دومینو رقابتی سالم است که در آن تیم های شرکت کننده با استفاده از مهره هایی با ابعاد مشخص و در رنگ های مختلف طرح مورد نظر خود را به نمایش می گذارند.
وی با بیان اینکه دانشجویان از رشته های مختلف تحصیلی نیز می توانند در این مسابقات شرکت کنند اظهار داشت: در این مسابقات دانشجویان و دانش آموزان آموخته های خود را در طراحی انواع مکانیزم ها محک خواهند زد و در کنار آن با تلفیق هنر و خلاقیت خود در چیدن دومینو به اشکال مختلف و استفاده از تکنیک های چیدمان زیبا و چشم نواز به رقابت می پردازند.
رییس واحد میانه در ادامه بیان کرد: حداکثر اعضای هر تیم در این رقابت ها 5 نفر بوده و یک نفر از اعضا به عنوان سرگروه معرفی خواهد شد و فضاهایی به متراژهای مشخص شده از سوی داوران برای چیدمان در اختیار تیم ها قرار می گیرد.
سلمانپور خاطر نشان کرد: دومینو توانسته است پیوند خوبی بین علم و هنر برقرار کند و آن تلفیقی از مهارت های ذهنی و جسمی در کنار هم و با استفاده از فضاهای مختلف ریاضی، هندسی و مکانیک می باشد.
وی یادآور شد: در این دوره از مسابقات استادان و کارکنان واحد و همچنین کارکنان سایر ادارات شهرستان نیز می توانند شرکت نمایند.