نماینده شهرستان در آیین افتتاح نمایشگاه دفاع مقدس واحد میانه1
یکی از نمادهای مقاومت ملت اسلامی ما در طول حیات طیبه انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس می باشد.
آنا: نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی گفت: گرامیداشت هفته دفاع مقدس فقط به منظور ادای تکلیف و به شکل ظاهری برگزار کردن نیست بلکه در اجرای این برنامه ها قطعاً اهدافی را دنبال می کنیم که یکی از آنها گرامی داشتن یاد و خاطره شهیدان بزرگوار است.
دکتر محمد علی مددی در آیین افتتاح نمایشگاه عکس دفاع مقدس که از سوی دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج، فرمانده دفتر بسیج دانشجویی شهرستان و مسئولین دانشگاه در محل ساختمان مرکزی واحد برگزار شد بیان کرد: در کشور ما برای تربیت نسل ها جهت اداره امور جامعه به ویژه جامعه علمی و آموزشی در سطح عالی و صرفاً برای تربیت انسان های شایسته فرآیند هایی تعریف شده است.
وی در قسمتی از سخنان خود اظهار کرد: یکی از نمادهای مقاومت ملت اسلامی ما در طول حیات طیبه انقلاب اسلامی هشت سال دفاع مقدس می باشد. ملت ما در طول 8 سال در مقابل دشمنان استقامت نشان داده و جوانان دلیر ایرانی نیز خواستن و توانستن را در مقابل دشمن بعثی عملی کردند.
وی افزود: اگر ما برای اداره امور جامعه، فقط به فکر آموزش بوده و از تربیت انسان ها و معنویت آنها دور بمانیم،  نتیجه ای که از آن به دست می آید، باعث عقیم بودنمان می شود.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه ما مدیون شهدای انقلاب بوده و ادامه دهنده راه آنها خواهیم بود گفت: در جنگ تحمیلی 8 سال دفاع مقدس، غیرت و شرف ملت ایران به جهانیان ثابت شد و نشان داد که جوانان غیور و دلیر مرد این سرزمین، حتی یک وجب از خاک خود را به دست دشمنان و زورگویان نخواهد داد.
مددی خاطر نشان کرد: باید در کنار آموزش، فرزندان با تقوا و با ایمان قوی رشد پیدا کنند و رضایت الهی را سرلوحه خود قرار داده و در جهت توسعه علمی و اسلامی گام برداریم.
عضو کمیسیون شورای رقابت مجلس شورای اسلامی هدف از برگزاری چنین نمایشگاه هایی را آشنایی جوانان با رشادت ها و جانفشانی های رزمندگان اسلام عنوان کرد و گفت: شهدای جنگ تحمیلی با نثار خون خود شجره طیبه انقلاب اسلامی را آبیاری کردند و الان وظیفه سنگین ما این است که فرهنگ والای دفاع مقدس را به نسل حاضر انتقال دهیم که در این فرهنگ همه محسنات و خوبی هایی را که یک انسان اخلاق مدار باید داشته باشد، یه صورت متمرکز وجود دارد.
در این نمایشگاه یک هفته ای غرفه هایی از عکس های مذهبی، سیاسی، علمی، جنگ نرم، دفاع مقدس و حجاب و عفاف در معرض دید استادان، دانشجویان و کارکنان قرار گرفته که طراحی و تهیه تمامی این عکس ها و پوسترها توسط دانشجویان بسیجی واحد میانه انجام یافته است.
در حاشیه این نمایشگاه، ایستگاه فیلم با عنوان " ایستگاه بلوتوث " با موضوعات جنگ نرم، شیطان پرستی، تحولات روز منطقه، آسیب های ماهواره و بصیرت افزایی تدارک دیده شده که علاقه مندان می توانند آنها را دریافت نمایند.