از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی میانه صورت گرفت؛
اجرای طرح اردوی جهادی هجرت
آنا: همچون سنوات گذشته اردوی جهادی طرح هجرت از سوی دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور دانشجویان بسیجی در روستاهای مختلف شهرستان برگزار شد.
بابک قره داغی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی میانه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اردوهای جهادی را یکی از طرح های موفق بسیج خواند و بیان کرد: چند سالی است که اردوهای جهادی در سراسر کشور راه اندازی شده است و تعداد زیادی از دانشجویان به ویژه دانشجویان بسیجی در قالب این اردوها در سازندگی کشور در مناطق محروم با فعالیت های گوناگون خود مشارکت می کنند.
وی افزود: دانشجویان بسیجی این واحد دانشگاهی به مدت 10 روز با هدف بهره برداری از اوقات فراعت و روحیه جهادی در روستاهای قاسم درق و سبز ارباط شهرستان میانه، اقدام به انجام طرح های عمرانی، رنگ آمیزی کلاس های مدارس، دیوار نویسی، تامین نیازهای آموزشی و پرورشی نموده و به ادای تکلیف خود پرداختند.
قره داغی خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح شاهد محرومیت زدایی در روستاهای نقاط مختلف کشور هستیم و افراد شرکت کننده در این طرح ها نیز مهارت های خوبی در زمین های مختلف کسب می کنند.
مسئول بسیج دانشجویی واحد میانه هر اردوی جهادی را به عنوان یک کارگاه اشتغال و کارآفرینی دانست و اذعان کرد: در مجموعه اردوی جهادی طرح هجرت، انسان ها در حال تمرین و تعالی اند وپس از گذشت دوره کوتاه، برکات بی نظیر خود را نشان خواهد داد، برکتی که تنها گام نخستش انتقال پیام هدایتگر انبیا به جامعه ای کوچک است.1
وی در پایان تأکید کرد: در سال های اخیر بسیج در عرصه های مختلف حضور یافته و در تمامی زمینه ها عملکرد موفق و نقشی مؤثر ایفا کرده است.