آنا: مهندس علی پزشکی دانشجوی رشته علوم باغبانی گرایش گیاهان دارویی ادویه ای و عطری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به عنوان مسن ترین دانشجوی واحد میانه، از پایان نامه خود با عنوان " اثر ورمی کمپوست و محلول پاشی اوره بر صفات مورفوفیزیولوژیک و بازده اسانس گیاه دارویی ترخون " دفاع کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس علی پزشکی متولد 1324 از شهرستان میانه، هنرآموز سابق هنرستانهای فنی و حرفه ای و بازنشسته اداره آموزش و پرورش بوده که مدرک کارشناسی مکانیک را از دانشگاه پلی تکنیک تهران اخذ و در نیمسال 92-91 در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم باغبانی از این واحد دانشگاهی پذیرفته شد.
جلسه دفاعیه از پایان نامه کارشناسی ارشد علی پزشکی با عنوان " اثر ورمی کمپوست و محلول پاشی اوره بر صفات مورفوفیزیولوژیک و بازده اسانس گیاه دارویی ترخون " با راهنمایی استاد دکتر حسن نورافکن عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی روز یکشنبه 30 شهریور ماه 93 در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه با موفقیت برگزار گردید.
وی اولین پذیرفته شده مقطع دکترای تخصصی در رشته علوم باغبانی گرایش گیاهان دارویی- ادویه ای و نوشابه ای واحد میانه در آزمون دکترای سال 93 بوده و به عنوان دومین دانشجوی مسن در مقطع دکتری در استان آذربایجان شرقی می باشد.
گفتنی است علی پزشکی داردای سه فرزند دختر بوده که همه آنها نیز در حرفه پزشکی در شهرستان میانه مشغول به فعالیت می باشند.