آنا: از سوی معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه پرتال امور پایان نامه های این واحد دانشگاهی راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلمانپور با بیان این مطلب گفت: این امر در کارگاه آشنایی با پرتال پایان نامه ها و تشریح عملکرد آن با حضور استادان و مدیران گروه تحصیلات تکمیلی و همچنین مدیر و کارشناسان پژوهش و فن آوری راه اندازی گردید.
وی هدف از راه اندازی این سیستم را تسریع در در روند امور پایان نامه ها و جلوگیری از مراجعات حضوری دانشجویان عنوان کرد و افزود: کلیه امور مربوط به تکمیل پرپوزال توسط دانشجویان مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد تا مرحله دفاع و ثبت نمره از طریق پرتال انجام می گیرد.
رییس واحد میانه در ادامه به مزایای این سیستم اشاره کرد و اظهار داشت: از مزایای این پرتال صرفه جویی در استفاده از کاغذ و پرینت های مکرر، رفاه و کاهش حضور دانشجویان مخصوصاً غیر بومی ها می باشد.
سلمانپور تاکید کرد: کلیه استادان گروه ها و تحصیلات تکمیلی بایستی با مراجعه به پژوهش واحد نسبت به اخذ نام کاربری و رمز ورود اقدام نمایند و دانشجویان نیز با استفاده از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز ورود می توانند به امورات خود بپردازند.
وی یادآور شد: در زمان دفاع کلیه استعلام ها از امور مالی و آموزشی از طریق همین پرتال انجام گرفته و صورتجلسات دفاع از طریق سیستم قابل پرینت می باشد و فرم "ب" نیز بایستی توسط دانشجو در سایت وارد شود تا نهایتاً دانشجو  بتواند نسبت به فراغت از تحصیل اقدام نماید.

Ppp

# » 15:48:04 │ 1394-12-18

بهترين گزينه براي انجام پايان نامه مي باشد.
+1 +−

مهدي