معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی میانه خبرداد:IMG 2797
اعطای تسهیلات ویژه و امکانات مالی برای دانشجویان واحد
آنا: معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: صندوق رفاه دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به هزینه زندگی و مشکلات مالی خانواده ها و با هدف ایجاد تسهیلات و امکانات مالی مناسب برای کمک به دانشجویان مستعد کم بضاعت و بی بضاعت و پرداخت بخشی از شهریه، تسهیلات ویژه ای با ارائه انواع وام های مصوب دانشجویی به کلیه واحدهای دانشگاهی اعلام کرده است.
مهندس حبیب اله خدابنده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا ضمن بیان این مطلب افزود: معاونت دانشجویی به عنوان یکی از اعضای کمیته تصمیم گیری در خصوص اعطای وام های دانشجویی، تسهیلات لازم را در جهت دریافت وام به دانشجویان متقاضی فراهم می سازد.
وی در ادامه تصریح کرد: صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی میانه نیز همچون سنوات گذشته و همسو با سایر واحدهای دانشگاهی، از کلیه متقاضیان دریافت وام با رعایت بخشنامه و سقف تسهیلات قرض الحسنه ثبت نام می کند و یاری رسان قشر کم درآمد جامعه و دانشجویان کم بضاعت برای تشویق به تحصیلات عالیه خواهد بود.
خدابنده موارد تسهیلات و انواع وام های دانشجویی این واحد دانشگاهی را به شرح زیر اعلام کرد: 1- وام بلند مدت دولت از سوی وزارت علوم با اقساط 20 ماهه به دانشجویان که اقساط آن بعد از فراغت از تحصیل توسط صندوق رفاه واحد دریافت می گردد. 2- وام شهریه از طریق واحد دانشگاهی به میزان 50 الی 60 درصد کل شهریه با اقساط طول تحصیل پرداخت می شود. 3- وام کمک هزینه تحصیل با اقساط طول تحصیل. 4- وام اجاره مسکن با میزان اعتبار مختلف برای دانشجویان مجرد و متاهل به صورت مجزا و با اقساط مدت یک ساله. 5- وام ازدواج دانشجویی به دانشجویانی که شرایط دریافت وام مذکور را دارند و طی 20 اقساط در حین تحصیل از دانشجویان اخذ می شود. 6- وام ضروری با دارا بودن حائز شرایط از جمله تصادفات، بیماری های خاص و ... طی اقساط 20 ماهه در حین تحصیل و وام تغذیه.
عضو هیات علمی واحد میانه در ادامه سخنان خود به موضوع بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: در راستای ارتقای سلامت دانشجویان شاغل به تحصیل در مراکز آموزش عالی سراسر کشور، صندوق رفاه و بیمه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، اقدام به انجام توافقنامه ای با بیمه سلامت ایران جهت حل مشکلات بیمه ای دانشجویان فاقد بیمه نموده است.
معاون دانشجویی واحد تاکید کرد: به منظور رفاه حال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و بهره مندی آنان از بیمه سلامت و دانشجویانی که در حال حاضر فاقد هرگونه پوشش بیمه اعم از بیمه سلامت، ایران، تامین اجتماعی، نیروهای مسلح، بانک ها و ... می باشند و خواهان دریافت دفترچه بیمه سلامت هستند، می توانند با ارائه مشخصات کامل به صندوق رفاه دانشجویی این واحد دانشگاهی مراجعه و ثبت نام نمایند و صندوق رفاه نیز مشخصات و مدارک کامل دانشجویان متقاضی را جهت ثبت در سامانه به صندوق رفاه و بیمه مرکزی دانشگاه ارسال خواهد کرد.
وی همچنین در مورد اعطای تسهیلات وام بانکی به دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی خاطر نشان کرد: براساس تفاهم نامه بانک ملی و بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، تمامی دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری علاوه بر تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی می توانند از تسهیلات بانکی با رعایت مقررات استفاده کنند.

مهندس حبیب اله خدابنده سقف تسهیلات برای دانشجویان کارشناسی بیست و پنج میلیون ریال، کارشناسی ارشد پنجاه میلیون ریال و دکتری را یکصد میلیون ریال عنوان کرد و ثبت نام از دانشجویان متقاضی این وام را توسط صندوق رفاه دانشجویی واحد را اعلام نمود.