رییس واحد میانه به آنا خبرداد:IMG 3
راه اندازی 7 رشته جدید تحصیلی در مقاطع دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد در واحد میانه
آنا: رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از راه اندازی و به تصویب رسیدن 7 رشته تحصیلی جدید دیگر در مقاطع دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد در این واحد دانشگاهی خبر داد.
دکتر علی سلمانپور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با اعلام این خبر گفت: با پیگیری ها و سعی و تلاش های مستمرمجموعه دانشگاهی، مجوز ایجاد و راه اندازی دو رشته جدید در مقطع دکترای تخصصی و 5 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد از وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری اخذ گردیده و از مهر ماه سال 93 دانشجو پذیرفته می شود.
وی با بیان عناوین رشته های جدید و مصوب واحد میانه افزود: رشته های مصوب مقطع دکتری شامل زراعت و باغبانی با گرایش گیاهان دارویی و رشته های مقطع کارشناسی ارشد نیز شامل حسابداری و مهندسی کشاورزی سیاست و توسعه کشاورزی، اقتصاد تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی، بازاریابی محصولات کشاورزی و اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست با گرایش های اقتصاد کشاورزی می باشد.
سلمانپور خاطر نشان کرد: با اضافه شدن رشته های جدید در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد، تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی به 27 رشته افزایش یافت.
رییس واحد میانه تصریح کرد: اقدامات اساسی دیگر در جهت تصویب و افزایش رشته های جدید و پرطرفدار در حال انجام بوده و در آینده ای نزدیک بر تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی واحد اضافه خواهد شد.
وی با تاکید بر ارتقاء کیفیت دانشگاه و توسعه رشته ها در مقاطع تحصیلات تکمیلی اظهار کرد: هدف اصلی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی میانه، ایجاد امکانات مناسب و شرایط مطلوب برای توسعه و راه اندازی رشته های جدید در مقاطع تحصیلات تکمیلی می باشد و همواره این واحد دانشگاهی این قابلیت و پتانسیل را دارد که به یکی از بزرگترین مجموعه آموزش عالی استان آذربایجان شرقی تبدیل شود.