آنا: مهدی انصاری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و شناگر جوان تیم ملی ایران در هفدهمین دوره بازیهای آسیایی 2014 E3bcc8e4 7908 4751 936f E8b28cc06d1dاینچئون کره جنوبی حضور خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علی سلمانپور رییس واحد میانه با اعلام این مطلب افزود: انصاری با ثبت زمان 55 ثانیه و 67 صدم ثانیه در 100 متر پروانه در مسابقات مجارستان، بعد از هفت سال رکورد جدیدی را در کشور به نام خود ثبت کرد.
وی ادامه داد: کمیته فنی شنا شناگران برتر کشور مهدی انصاری را به تفکیک سبک شنا در رشته پروانه به عنوان بهترین شناگر کشور در سال 92 معرفی کرد.
رییس واحد میانه در ادامه به برنامه های شناگران تیم ملی از جمله مهدی انصاری دانشجوی این واحد دانشگاهی در این دوره از مسابقات اشاره کرد و گفت: مهدی انصاری در بازیهای آسیایی اینچئون کره جنوبی بترتیب روزهای 31 شهریور در 200 متر انفرادی مختلط، اول مهر درقورباغه 200 متر، دو مهر در 100 متر پروانه، سوم مهر 500 متر پروانه مقدماتی و چهارم مهر 50 متر قورباغه به آب های کره زده و با حریفان خود به رقابت خواهد پرداخت.
سلمانپور در پایان بیان کرد: بازیهای آسیایی اینچئون کره جنوبی در 36 رشته ورزشی مختلف شامل 28 ورزش المپیکی که در برنامه المپیک 2016 ریودوژانیرو قرار دارند برگزار خواهد شد.