در واحد میانه برگزار شد؛
نخستین دوره مسابقات مهارت رانندگی
آنا: به همت هیات اتومبیلرانی اداره ورزش و جوانان شهرستان و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، نخستین دوره مسابقات اتومبیلرانی اسلالوم (مهارت رانندگی) روز جمعه 14 شهریورماه 93، با حضورجمع کثیری از علاقمندان، در محل دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه برگزار شد.
علی بطحایی رییس هیات اتومبیلرانی شهرستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان این مطلب گفت: در این دوره از مسابقات 16 نفر شرکت کننده (راننده) با اتومبیل ­های مختلف از جمله: پراید، پژو 206 و آردی، تیپا، زانتیا و جنسیس در یک فضای کاملا صمیمی با هم به رقابت پرداختند.
وی در خصوص هدف از برگزاری این مسابقات اظهار کرد: این رقابت ­ها با هدف ترویج فرهنگ رانندگی در بین جوانان و خانواده­ها و کشف استعداد های شهرستان برگزار گردید و این مسابقات برای اولین بار در شهرستان و با همکاری تنگاتنگ و بسیار مطلوب دانشگاه آزاد اسلامی میانه صورت گرفت.
بطحایی همچنین در مورد نحوه اجرای مسابقه و شرایط آن بیان کرد: در این دوره از مسابقات، دارندگان گواهینامه رانندگی شرایط شرکت در مسابقه را داشتند و رانندگان می بایست از موانع ایجاد شده در مسیر مسابقه که به صورت زیگزال و گردش 360 درجه طراحی شده، با مهارت خاص رانندگی، با دوبار پارک کامل، کمترین خطا در مسیر و با حداقل زمان ممکن از خط پایان عبور می­ کردند.
در پاین این مسابقات بترتیب آقایان: علیرضا حججی (دانشجوی واحد میانه) با 24/1، یاور محمدی با 25/1 و یوسف پژمان با 25/1 ثانیه (با داشتن خطا در مسیر مسابقه) اول تا سوم شدند و با اهداء لوح­ و جام­های قهرمانی از آنها تجلیل و قدردانی شد.
لازم به ذکر است در این مسابقه جمعی از مسئولین دانشگاه، رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان و تعدادی از خانواده ­های شرکت کنندگان نیز حضور داشتند.
در حاشیه این مراسم حرکات نمایشی جالب و دیدنی موتورسواری نیز از جمله برنامه­ های جنبی بود.1