برگزاری مراسم سخنرانی با موضوع "نقش غرب و ماهواره در تحولات و درگیری های منطقه" در واحد میانه

آنا: به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، مراسم سخنرانی با موضوع " نقش غرب و ماهواره در تحولات و درگیری های منطقه " با حضور دکتر رائفی پور استاد دانشگاه، اعضای شورای اسلامی شهر، مسئولین دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان واحد در محل سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، درابتدای مراسم علی سلمانپور رییس واحد میانه در قسمتی از سخنان خود ضمن تاکید بر اثرات مخرب ماهواره در بینان خانواده گفت: امروزه مسئله فرهنگ یکی از دغدغه های اساسی خیلی از جوامع از جمله جامعه اسلامی ماست و توجه و پیدا کردن راهکار­های مناسب، می تواند خیلی از مشکلات فرهنگی را حل نماید.
وی افزود: شبکه­ های اجتماعی و ماهواره ­ها، می توانند اثرات منفی و عمیقی در هر جامعه­ای بگذارد و تهاجم فرهنگی غرب عموماً متوجه جوانان این مرز و بوم است و شما دانشجویان و استادان باید افسران جنگ نرم باشید.
وی با اشاره به اینکه جنگ نرم رسانه­ای بر ضد جامعه ایرانی در ظاهر و محتوا گسترده ­تر شده و ابعاد وسیعی پیدا کرده است گفت: استفاده و اعتیاد به برنامه­های مخرب ماهواره­ای نیز ارزشهای اخلاقی، خانوادگی و اجتماعی را به شدت تهدید می کند و بسیاری از افراد از همین راه به انحراف­های گوناگون آلوده می شوند.
در ادامه، دکتر رائفی ­پور در ابتدای سخنان خود اظهار کرد: آنچه که اسلام از ما خواسته است، حفظ دین و شریعت خودمان می باشد و انجام واجبات، ترک محرمات و کمک به مردم از فرایض اسلام است.
وی تصریح کرد: کسانی که شبه­ هایی در مورد قرآن مطرح می کنند، دقیقاً همان شبهات، نقطه قوت قرآن کریم هستند. دین ما به خرافت و خرافه پرستی و از این قبیل مسائل وابسته نیست بلکه به عقلانیت وابسته است.
استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه یکسری چیزهایی هستند که برای شناخت آنها ابزارهایی لازم است گفت:‌ ماهواره یکی از روشهای انتقال و راحت ­ترین ابزار می­باشد و در آینده­ای نزدیک پیشرفته ­ترین رسانه ­هایی از این قبیل نیز در راه است. چون اینها هستند که فروپاشی بنیان خانوده ­ها را در جامعه اسلامی هدف قرار داده­اند.
رائفی پور خاطر نشان کرد: غربی­ها با این رسانه مخرب، ذهنیت مردم را برای کارهای منفی آماده می کنند و با ساختن انواع فیلم­ها و انیمشن­ ها می­خواهند با بازی کردن با افکار عمومی، مسلمانان را تروریست جلوه دهند.
سخنران برنامه با اشاره به اینکه هدف اصلی آمریکا تفرقه بین اعراب و مسلمانان است و دشمن دانستن آنها برای کشور خودشان بیان کرد: ما می توانیم مچ آمریکا را در یاوه گویی­های او در تفرقه انگیزی بین اعراب و مسلمانان بگیریم و آن میسر نیست مگر در رسانه ­هایشان برنامه­ های آنها را بررسی کنیم.
وی در پایان، شاخص و اصلی­ترین ابزار رسانه­ای غرب را ماهواره دانست و آن را یک جنگ رسانه­ای عظیم در جهان عنوان کرد.