آنا: مراسم تودیع و معارفه معاون سابق و جدید آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور اعضای هیئت رییسه در محل دفتر ریاست برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علی سلمانپور رییس واحد میانه در ابتدای سخنان خود ضمن قدردانی از زحمات ارزشمند منوچهر فربودی در مدت زمان تصدی معاونت آموزشی واحد دانشگاهی میانه، ایشان را فردی سخت کوش و مسئولیت پذیر دانست و بیان کرد: امروز کلید حوزه معاونت آموزشی را به دستان جلیل اجلی می دهیم تا برای رسیدن به اهداف عالی دانشگاه در مسیر رشد و تعالی برنامه های مدون آموزشی گام های مؤثرتری بردارد.
وی در ادامه افزود: تغییرات مدیریتی به معنای نارضایتی از عملکرد آنان نیست، بلکه بر حسب ضرورت این جا به جایی­ها در سمتهای مختلف انجام می گیرد.1
سلمانپور ساماندهی سیستمی امور و نظارت دقیق بر اجرای صحیح بخشنامه­های آموزشی را از مهمترین وظایف معاون آموزشی عنوان کرد و گفت: حوزه معاونت آموزشی، یکی از مهمترین حوزه­ها در دانشگاه است، به عبارتی می توان آن را مسیر ارتباطی تنگاتنگ و مستقیم اعضای هیات علمی و دانشجویان دانست که بر این اساس نیازمند مدیریت فعال و توانمند است.

در پایان جلسه دکتر جلیل اجلی به عنوان معاون جدید آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی میانه معرفی و از زحمات ارزشمند دکتر منوچهر فربودی قدردانی بعمل آمد.