نا: در مراسمی با حضور اعضای هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در محل اتاق ریاست، معاون جدید دانشجویی این واحد دانشگاهی معرفی و منصوب شد.1
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این مراسم علی سلمانپور رییس واحد میانه طی سخنانی گفت: تغییرات مدیریتی در هر مجموعه ­ای یک امر طبیعی  و انکار ناپذیر است و تغییری مطلوب است که حرکتی رو به جلو را در مجموعه ایجاد کند.
وی تغییر در مدیریت­ها را باعث استفاده از نیروی فکری و مدیریتی جدید دانست و اظهار کرد: بر اساس آموزه­های دینی و اخلاقی ما هر مسئولیت، فرصتی مغتنم در راه خدمت بهتر و بیشتر به مردم به خصوص دانشجویان عزیز در این محیط آموزشی است که بایستی در این راه اخلاق اسلامی و وجدان کاری را سر لوحه برنامه کاری خود قرار دهیم.
رییس واحد میانه از معاون جدید دانشجویی، تلاش مضاعف، انگیزه بیشتر برای رسیدن به هدفی مطلوب با همدلی و همفکری در حوزه خود را خواستار شد.

در پایان این جلسه ضمن قدردانی از زحمات " شهریار مظلومی " در دوران تصدی معاونت دانشجویی واحد میانه، " مهندس حبیب اله خدابنده " به عنوان معاونت جدید دانشجویی معرفی گردید.