رئیس هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری شهرستان اعلام کرد:
اولین دوره مسابقات مهارت رانندگی در واحد میانه برگزار خواهد شد.
آنا: به همت هیئت اتومبیلرانی و موتور سواری شهرستان و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، اولین دوره مسابقات مهارت رانندگی در 14 شهریور سال 93 در دانشکده فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار آنا، علی بطحایی در گفتگو با خبرنگار آنا اعلام کرد: این دوره از مسابقات با هدف ترویج رانندگی و کشف استعدادهای شهرستان و علاقمندان به رشته اتومبیلرانی و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی میانه در تاریخ 14/6/93 به مدت یک روز در محل دانشکده فنی مهندسی این واحد دانشگاهی برگزار می گردد.
وی خاطر نشان کرد: شرکت در این مسابقه برای عموم آزاد بوده و دانشجویان، استادان و کارکنان آقا و خانم این واحد دانشگاهی نیز می توانند در این مسابقه شرکت نمایند.
رئیس هیئت اتومبیلرانی شهرستان میانه یادآور شد: هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری شهرستان میانه توانسته است برای اولین با در سطح کشور، جشنواره اتومبیل های کلاسیک را به صورت راهپیمایی در حال حرکت برگزار شد که با استقبال بی نظیری در سطح شهرستان و حتی سایر شهرهای کشور از جمله اصفهان و شیراز مواجه شده و برای جشنواره بعدی با تعداد اتومبیل های کلاسیک بیشتر اعلام آمادگی نمودند.
بطحایی به شرایط و نحوه برگزاری مسابقه اشاره کرد و گفت: در این دوره از مسابقات، دارندگان گواهی نامه رانندگی، حق شرکت در مسابقه را دارند و رانندگان بایستی از موانع ایجاد شده در مسیر مسابقه که به صورت زیگزال و گردش 360درجه بوده با مهارت خاص رانندگی با حداقل زمان ممکن عبور کرده و امتیازات لازم را کسب نمایند.
وی در پایان بیان کرد: علاقمندان برای ثبت نام می توانند به هیئت اتومبیلرانی شهرستان و اکیپ مستقر در محل دانشگاه آزاد اسلامی میانه مراجعه نمایند.
Image 97b7875187b04acdb4a33044fce2cfe698e9a540671a89338249404f4ef62eb2 V