آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری اولین جلسه شورای مرکز رشد و کمیته درآمدزایی اقتصاد دانش بنیان ( کارگروه راه اندازی ) با حضور اعضای کارگروه تخصصی خبر داد.IMG 3
به گزارش خبرنگار آنا، علی سلمانپور با بیان این مطلب که این کار گروه به منظور اجرایی نمودن یکی از طرح های پیشنهادی اقتصاد دانش بنیان یعنی تأسیس هنرستان فنی و حرفه امیر کبیر وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی میانه برگزار شد گفت: این شورا با هدف درآمدزایی و تأمین بودجه 12 درصدی هزینه های دانشگاه اقدام به تشکیل کمیته ها و کارگروه های تخصصی نموده است.
وی به ویژگیهای تأسیس هنرستان فنی حرفه ای امیرکبیر اشاره کرد و افزود: از ویژگیهای برجسته این هنرستان، علاوه بر آموزش درسی، می توان به مواردی همچون: ایجاد رشته های موسیقی و هنر برای اولین بار شهرستان میانه، اولین مرکز برگزار کننده کلاس های تخصصی آمادگی کنکور و تقویتی در کلیه مقاطع (متوسطه تا کارشناسی ارشد)، برگزاری کلاس های آموزشی ویژه زبان انگلیسی، کامپیوتر و هدایت، راهنمایی و مشاوره به فارغ التحصیلان جهت ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، برگزاری کلاس های آموزش نرم افزارهای تخصصی رشته های مختلف با هدف آماده سازی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه جهت فعالیت بازار کار و استفاده از اساتید مجرب، کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی و ... اشاره کرد.
در پایان جلسه، مهندس عباس نعمتی ( عضو هیات علمی و مسئول تأسیس و راه اندازی هنرستان و پیگیری امورات مربوطه )، دکتر شهرام موسوی ( عضو هیات علمی، مسئول و نماینده بخش خصوصی جهت پیگیری اخذ مجوز فعالیت هنرستان )، دکتر سعید موحدی ( عضو هیات علمی گروه عمران )، دکتر کریم جهانگیری ( عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی )، مهندس نوید رضاقلیزاده عضو هیات علمی گروه کامپیوتر ) به عنوان اعضای کارگروه و شورای مرکز رشد و کمیته درآمدزایی اقتصاد دانش بنیان واحد میانه با اعلام شرح وظایفشان معرفی شدند.