آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری اولین جلسه شورای مرکز رشد و کمیته درآمدزایی اقتصاد دانش بنیان ( کارگروه راه اندازی ) با حضور اعضای کارگروه تخصصی خبر داد.
به گزارش خبرنگار آنا، علی سلمانپور با بیان این مطلب که این کار گروه به منظور اجرایی نمودن یکی از طرح های پیشنهادی اقتصاد دانش بنیان یعنی تأسیس هنرستان فنی و حرفه امیر کبیر وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی میانه برگزار شد گفت: این شورا با هدف درآمدزایی و تأمین بودجه 12 درصدی هزینه های دانشگاه اقدام به تشکیل کمیته ها و کارگروه های تخصصی نموده است.
وی به ویژگیهای تأسیس هنرستان فنی حرفه ای امیرکبیر اشاره کرد و افزود: از ویژگیهای برجسته این هنرستان، علاوه بر آموزش درسی، می توان به مواردی همچون: ایجاد رشته های موسیقی و هنر برای اولین بار شهرستان میانه، اولین مرکز برگزار کننده کلاس های تخصصی آمادگی کنکور و تقویتی در کلیه مقاطع (متوسطه تا کارشناسی ارشد)، برگزاری کلاس های آموزشی ویژه زبان انگلیسی، کامپیوتر و هدایت، راهنمایی و مشاوره به فارغ التحصیلان جهت ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، برگزاری کلاس های آموزش نرم افزارهای تخصصی رشته های مختلف با هدف آماده سازی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه جهت فعالیت بازار کار و استفاده از اساتید مجرب، کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی و ... اشاره کرد.
در پایان جلسه، مهندس عباس نعمتی ( عضو هیات علمی و مسئول تأسیس و راه اندازی هنرستان و پیگیری امورات مربوطه )، دکتر شهرام موسوی ( عضو هیات علمی، مسئول و نماینده بخش خصوصی جهت پیگیری اخذ مجوز فعالیت هنرستان )، دکتر سعید موحدی ( عضو هیات علمی گروه عمران )، دکتر کریم جهانگیری ( عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی )، مهندس نوید رضاقلیزاده عضو هیات علمی گروه کامپیوتر ) به عنوان اعضای کارگروه و شورای مرکز رشد و کمیته درآمدزایی اقتصاد دانش بنیان واحد میانه با اعلام شرح وظایفشان معرفی شدند.