جلسه هم اندیشی مدیران دبیرستان ها، هنرستان ها و مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش از واحد میانهIMG 1

آنا: جلسه هم اندیشی و تبادل نظر مدیران دبیرستان ها، هنرستان ها و مشاوران تحصیلی اداره آموزش و پرورش شهرستان با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در محل سالن اجلاس شهید آیت ا... حامدی دانشکده فنی و مهندسی واحد برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار آنا، در ابتدای جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میانه ضمن خوشامدگویی و غیر مقدم، ترغیب و تشویق دانش آموزان مدارس برای تحصیل در بزرگترین مجموعه آموزش عالی شهرستان را از سوی مشاوران تحصیلی خواستار شد و افزود: متولیان امر می توانند با هم فکری، هم اندیشی و مشاوره در راه پیشرفت و اعتلای بیش از پیش جایگاه علمی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی میانه گامهای مؤثرتری بردارند.
علی سلمانپور تصریح کرد: آموزش و پرورش و آموزش عالی دو بخش به هم پیوسته و مکمل همدیگرند که باید بتوانند رشد و تعالی را در جامعه گسترش دهند و با حرکت علمی گسترده در جامعه به قدرت اول علمی فناوری تبدیل شوند، چنانچه دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد با هم اندیشی و هم فکری مشاورین تحصیلی، ضمن تقویت پتانسیل های موجود در راستای پیشرفت علم گام برداشته  وافق علمی روشنی را برای کشور ترسیم کند.
 وی اظهار داشت: این واحد دانشگاه یکی از مجهزترین واحدهای آموزش عالی در استان و بزرگترین و مجهزترین در شهرستان بوده و در حال حاضر در 133 رشته تحصیلی شامل 24 رشته در مقاطع کارشناسی ارشد، 66 رشته مقطع کارشناسی و 43 رشته مقطع کاردانی و بالغ بر4000 دانشجو، عرصه های جدیدی از پیشرفت را در راستای اهداف سند توسعه آموزش عالی تجربه می کند و در آینده ای نزدیک و با افزایش چشمگیر رشته های تحصیلی دیگر از جمله در مقاطع دکتری، جهش خیره کننده ای در سطح منطقه و استان خواهد داشت.
سلمانپور هدف از تشکیل چنین جلسه ای را استفاده از نظرات و پیشنهادات سازنده مدیران دبیرستان ها و هنرستان ها و مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش با توجه به ارتباط تنگاتنگ مشاوران با دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در جهت پیشبرد سطح علمی و پیگیری و ایجاد رشته های مرتبط عنوان کرد و گفت: شما عزیزان می توانید با بیان نظرات و پیشنهادات خود کمک بزرگی به این واحد دانشگاهی در جهت توسعه آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و افزایش رشته های تحصیلی مورد نیاز دانش آموزان برای نیل به اهداف دانشگاه داشته باشید.
رئیس واحد میانه در پایان سخنان خود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، آمادگی خود را جهت هرگونه همکاری های لازم با انعقاد تفاهم نامه مشترک بین طرفین برای در اختیار گذاشتن امکانات موجود آموزشی، رفاهی، پژوهشی و دانشجویی برای استفاده دانش آموزان و بالابردن سطح آگاهی و اطلاعات علمی آنها اعلام می دارد.
در ادامه جلسه، معاونین آموزشی، دانشجویی، اداری و مالی و پژوهش و فناوری ضمن معرفی حوزه های خود، به تشریح پتانسیل ها، رشته های تحصیلی دانشگاه، نیروی انسانی، امکانات رفاهی، ورزشی، آزمایشگاه ها و کارگاه ها و ... پرداختند.

سپس مدیران دبیرستان ها و هنرستان ها و مشاوران تحصیلی، نظرات و پیشنهادات خود را با توجه به وضعیت موجود رشته ها در واحد میانه بیان نمودند و در خصوص موارد ذکر شده بحث و تبادل نظر گردید ودر پایان جلسه از قسمتهای مختلف دانشگاه از جمله فضاهای آموزشی، آزمایشگاه ها، کارگاه ها، کتابخانه، مجتمع فرهنگی ورزشی و سایر قسمت ها بازدید بعمل آمد.